Grov risotto med bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grov risotto med bacon

  • 45 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 80 g skalotteløg
  • 300 g bacon i skiver
  • 700 g risottoris
  • 3 l grøntsagsbouillon
  • 200 g gulerod
  • 300 g broccoli
  • 150 g parmesan
  • 4 knivspids sort peber
  • 150 g scamorza ost eller san simon ost
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

RUSTIK RISOTTO: 

Hak skalotteløgene og skær baconskiverne i mindre stykker.

Steg halvdelen af baconstykkerne i en sauterpande, tilsæt skalotteløg og steg dem sammen med baconen.

Tilsæt risene og lad dem stege med, tilsæt en tredjedel af bouillonen. Bring det i kog og tilsæt resten af bouillonen lidt efter lidt. Lad det koge i ca. 17 minutter.

Tilsæt efter ca. 8 minutter gulerødderne i tynde skiver og broccolien i små buketter. Når risene er færdigkogt, bland derefter resten af den færdigstegte bacon og parmesanen i.

Smag til med friskkværnet sort peber og pynt med scamorza ost skåret i tern.