Barbecue bacon-hjortespydmed kartoffel-spinatsalat

Barbecue bacon-hjortespydmed kartoffel-spinatsalat

  • 50 min.
  • 4 personer

Ingredienser

BARBECUE BACON-HJORTESPYD
  • 600 g Mørbrad af hjort eller andet vildt
  • 16 skiver Bacon i skiver (300 g)
KARTOFFEL-SPINATSALAT
  • 500 g Små nye kartofler
  • 8 dl Spæde spinatblade
  • 12 Cherrytomater
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 1 spsk. Hvidvinseddike
  • Salt
  • Friskkværnet peber

Tilberedning af vildt i det fri er en del af naturoplevelsen for jægere og friluftsmennesker. Baconen vikles om kødet og sættes derefter på spyd og grilles. Vildtkødet tilberedes i en gryde, over bålet eller på grillen. Bacon koger med, giver karakter og fremhæver smagen i grydens indhold af kød, svampe og grøntsager.


Fremgangsmåde

KØD:
Skær kødet i tern på 3-4 cm. 
Vikl en skive bacon om hvert kødtern.

KARTOFLER:
Kog kartofler.

KARTOFFEL-SPINATSALAT:
Skyl og afdryp de spæde spinatblade.
Skær cherrytomaterne i halve.
Skær kartoflerne i halve.

Pisk olivenolie og hvidvinseddike sammen og smag til med salt og friskkværnet peber.
Vend spinatblade, kartofler og tomater i dressingen.
Sæt kartoffel-spinatsalaten i køleskabet til den skal serveres.

BARBECUE BACON-HJORTESPYD:
Grill bacon-hjortespyd ved ikke for stærk varme på alle sider.

SERVERING:
Server barbecue bacon-hjortespyd med kartoffel-spinatsalat.

Produkter