Bagte kartofler med fyld

Bagte kartofler med fyld

  • 1 t. 15 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 10 Bagekartofler
  • 300 g Græsk yoghurt
  • 325 g Bacon i skiver
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 50 g Bredbladet persille
  • 10 stilke Frisk timian
  • 0,5 tsk. Stødt ingefær

Fremgangsmåde

Vask kartoflerne, pak dem ind i alufolie og bag dem i ovnen i ca. 50 minutter ved 170° C. Lad kartoflerne afkøle, fjern alufolien, skær toppen af kartoflerne og tag kartoffelmassen ud.

Kom kartoffelmassen i en skål og mos den groft.

Bland yoghurt og 120 g stegt bacon brækket i små stykker i kartoffelmosen og tilsæt salt, peber, hakket persille og timian samt stødt ingefær.

Fyld massen i kartoflerne og sæt dem i ovnen i ca. 12 minutter ved 190° C.

Pynt med skiver af stegt bacon før servering.

Produkter