Bagte kartofler med fyld

Bagte kartofler med fyld

Ingredients, 10 persons

  • 10 stk. Bagekartoffel
  • 300 g Græsk yoghurt 10%
  • 325 g Bacon i skiver, rå
  • 2 tsk. Havsalt
  • 4 knsp. Sort peber
  • 50 g Bredbladet persille
  • 10 stilk Frisk timian
  • 0.5 tsk. Stødt ingefær

Procedure

Vask kartoflerne, pak dem ind i alufolie og bag dem i ovnen i ca. 50 minutter ved 170° C. Lad kartoflerne afkøle, fjern alufolien, skær toppen af kartoflerne og tag kartoffelmassen ud.

Kom kartoffelmassen i en skål og mos den groft.

Bland yoghurt og 120 g stegt bacon brækket i små stykker i kartoffelmosen og tilsæt salt, peber, hakket persille og timian samt stødt ingefær.

Fyld massen i kartoflerne og sæt dem i ovnen i ca. 12 minutter ved 190° C.

Pynt med skiver af stegt bacon før servering.