Baconcupcakesmed kokos- & baconfrosting

Baconcupcakesmed kokos- & baconfrosting

Ingredients, 12 persons

  • 275 g Smør, saltet
  • 1 dl. Letmælk
  • 2 stk. Hønseæg
  • 225 g Hvedemel
  • 125 g Brunt rørsukker
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 1 tsk. Vanillesukker
  • 150 g Flormelis
  • 0.5 stk. Citron
  • 25 g Kokosmel
  • 150 g Bacon i tern

Procedure

Tænd ovnen på 200° C.

Smelt 125 g smør og rør mælken i. Pisk æg i, et ad gangen.

Bland mel, rørsukker, bagepulver og vaniljesukker. Tilsæt smør- og mælkeblandingen lidt efter lidt, mens det røres godt sammen.

Fordel dejen i 12 forme sat i bageformen. Bag kagerne 15-20 minutter til de er lysebrune.

Rør eller pisk med en røremaskine 150 g blødt smør, flormelis og citronsaft til det bliver hvidere og cremet.

Steg bacontern på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne. Afdryp de stegte bacontern på et stykke køkkenrulle.

Kom rigeligt kokosmel på en stor dyb tallerken.

Læg frosting på hver kage med en paletkniv eller en meget bred kniv.

Rul forsigtigt kagernes side i kokosmel (rul ikke kokos på den bløde frosting top).

Drys frostingen med bacontern, sæt eventuelt forsigtigt flere på.

Drys til sidst toppen med kokosmel.

Sæt kagerne i køleskab.

Produkter