Bacon-taco

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Bacon-taco

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 8 skiver Tulip Bacon pr. taco
  • 1 pakke hakket oksekød
  • 1 pose tacomix
  • 1 lille løg
  • Salat, cheddarost, salsa og cherrytomater – afhængigt af hvilken topping du foretrækker
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

BACON-TACO: 
Start med at lægge 4 baconskiver på langs ved siden af hinanden, så de danner en firkant på bagepapiret. Løft derefter hver anden skive, og læg en skive bacon på tværs. Fortsæt fletmønstret indtil du har et færdigt baconflet.

Bag bacon-firkanten i en forvarmet ovn ved 180 ºC. i ca. 5 minutter, eller til den er gylden og næsten sprød. Tag den ud og lad den køle af. Klip herefter kanterne af din bacon-firkant, så den danner en cirkel.

Form en lang trekant af alufolie, og læg dit baconflet henover, så den får form af tacoskal, og giv den 5 minutter i ovnen.

Servér med dit favoritfyld.