Bacon Crumble
Sådan tilbereder du retten
Kom skiverne af bacon på en bageplade beklædt med bagepapir.
Placer bagepladen med baconskiverne i en kold ovn og tænd ovnen på 190 grader.
Steg skiverne i ovnen i ca. 20-25 minutter, til skiverne er gyldne og sprøde. Hold øje med dem så de ikke brænder på.
Tag skiverne ud og lad dem rigtig dryppe godt af på fedtsugende papir.
Du kan med fordel tage skiverne ud, lægge dem mellem 2 stykker fedtsugende papir og presse let, så alt fedtet suges op af papiret.
Hak de sprøde skiver rigtig fint eller kom baconskiverne i en minihakker eller foodprocessor og blitz det til baconkrummer.
Drys din bacon crumble på lige præcis det, du har lyst til.
Tips
Bacon crumble kan holde sig ca. 3 dage på køl i en lufttæt beholder eller op til 3 måneder på frost.
Bland evt. baconkrydderi med dit yndlingskrydderi, fx barbecue eller tørrede chiliflager for et spicy og sprødt kick. Så er det særdeles velegnet til at drysse over maden.