SnackTime_1_SkærebrætUr_txt_højre.png
12984-Tulip-Snacks-Kampagne-2017-web-brødsnacks_3.jpg

Tulip Fuldkorns-snacks er klassiske brødsnacks bagt med 30% fuldkorn fyldt med gode råvarer, som ægte mozzarella, fine små pølser, god skinke og pepperoni, saftig kylling og naturligvis vores egen Tulip Bacon. Tulip Fuldkorns-Pølsehorn og Fuldkorns-Foccacia er en lækker lille hjælp i hverdagen - og de kan spises med god samvittighed uanset om de ryger frosne direkte i madpakkerne - så de er optøet, når det er frokosttid og samtidig fungerer som praktiske køleelementer i madkassen. Eller de serveres lune som eftermiddagssnack, til børnefødselsdag eller hvornår på dagen I nu bliver lækkersultne.

Tulip FuldkornsSkinkeToast eller FuldkornsKyllinge/BaconToast er skønne klassiske toasts, der smager smeltende godt efter en tur i et varmt toastjern - og serveret med en let salat kan de faktisk godt gøre det ud for et let måltid for en eller flere...Enjoy Together.

Få stillet den lille eller lidt større lækkersult med fuldkorns-snacks. Pølsehorn og Foccasia er lige gode kolde som varme, mens vores fuldkornstoast bliver smeltende lækre efter en tur i et varmt toastjern...rigtig god fornøjelse!

Fuldkorns produkter fra Tulip

Tulip er Danmarks ældste brand. 
I mere end 100 år har vi været med ved spisebordet og inspireret mennesker verden over til at mødes omkring dagens måltider. 
Tulip - Enjoy Together.

13116 Tulip Madpakke_Kampagne_2017_Web_u txt3.jpg