
FRILANDSGRIS® Middagskødboller
Ideelle til boller i karry - med dansk kød fra FRILANDSGRIS®, 400 g
Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller er lavet af kød fra FRILANDSGRIS®, som har levet et liv med krølle på halen og adgang til frisk luft. Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller både ser og smager som hjemmelavede kødboller. Tulip FRILANDSGRIS® Middagskødboller er særdeles velegnede til boller i karry, som er en favorit i mange danske hjem. Køb eller lav din yndlingskarrysovs, tilsæt de optøede kødboller, så de varmes i sovsen, og servér retten med ris og evt. lidt gnavegrønt. Nemt, hurtigt og lækkert.
Ingredienser: Grisekød (49%), vand, oksekød (11%), økologiske ÆGGEHVIDER, kartoffelmel, løg, rasp (HVEDEMEL, salt, gær), HVEDEMEL, salt, hvid peber.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 831 kJ / 200 kcal | |
Fedt | 14 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 5,3 g | |
Kulhydrater | 8,4 g | |
- heraf sukkerarter | 0 g | |
Protein | 10 g | |
Salt | 1,5 g |

