Økologisk bacon i tern

120 g

Tulip Økologisk Bacon i tern er lavet af økologisk bryst af gris fra danske Frilandsgrise. Først salter vi kødet, hvorefter vi røger det over bøgeflis, så du får en intens smagsoplevelse. Den røgede bacon skærer vi i tern, så de er lette at bruge i sammenkogte retter, i salater eller som topping på dine favoritretter.
Kombinationen af mere end 100 års erfaring, gode råvarer, den rette smag af salt og røg er altafgørende for den særlige kvalitetsoplevelse, som du får med Tulip Bacon.

Ingredienser: Økologisk svinebryst, salt

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1291 kJ / 312 kcal
Fedt 28 g
- heraf mættede fedtsyrer 11 g
Kulhydrater < 0.5 g
- heraf sukkerarter < 0.5 g
Protein 15 g
Salt 2,9 g
Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse logo Dansk Kød EU-organic logo

Vælg online butik

Bacon fra Tulip



Den gode smag kommer ikke af sig selv.
Den kommer af en lang tradition for gode råvarer og solidt håndværk, som daterer sig helt tilbage til 1912, hvor Tulips første baconskive så dagens lys.


Få mere viden omkring røgning af bacon, Tulip Bacons produkt-sortiment og nyheder, bacons historie og meget andet

Læs mere