Majskolber med baconsmør
- 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 friske majskolber
- 125 g Tulip bacon i skiver
- 100 g smør, blødt
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 1 spsk. frisk persille, finthakket
- Salt og peber
Sådan tilbereder du retten
- Steg bacon på en pande, indtil den er sprød. Lad den køle af på køkkenrulle og hak den derefter i små stykker.
- Bland det bløde smør med hakket hvidløg, persille og de hakkede baconstykker i en skål. Sørg for, at alle ingredienser er godt fordelt. Smag til med salt og peber.
- Kog majskolberne i en stor gryde med letsaltet vand i ca. 8-10 minutter, eller indtil de er møre.
- Tag majskolberne op af vandet og lad dem dryppe af. Smør dem straks med baconsmørret, mens de stadig er varme, så smørret smelter ind i majsen.
- Drys eventuelt lidt ekstra persille over majskolberne for en frisk finish. Servér straks og nyd!
- Velbekomme!
Tips
Servér dine majskolber med lækre spareribs
Vil du gøre lidt mere ud af din middag? Så servér dine majskolber med baconsmør med saftige spareribs! Kombinationen af de søde majs og de krydrede ribben passer perfekt sammen. Nyd retten på en dejlig sommerdag eller en hverdagsaften med familien.
Lad dig inspirere til din næste grillaften
Udforsk vores udvalg af Slow Cooked produkter og find den perfekte kombination til din næste middag. Her finder ud alt fra pulled pork, mørbrad og chicken wings.