Lækker opskrift på Sunday roast med pulled kalkunmed Tulip Pulled Turkey

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Lækker opskrift på Sunday roast med pulled kalkunmed Tulip Pulled Turkey

  • 1 t. 0 min.
  • 4 personer

Ingredienser

SUNDAY ROAST POTATOES
  • 600 g små kartofler med skræl
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. paprika
  • 2 tsk. salt
BEARNAISESAUCE
  • 1 æg
  • 5 æggeblommer
  • 1 spsk. vand
  • 1 spsk. citronsaft
  • 250 g smør
  • 2 spsk. estragon
  • 2 spsk. skalotteløg
  • 1 tsk. sort peber
  • 1 tsk. salt
Print opskrift

En rigtig søndagsmiddag med hjemmelavet bearnaise

Vil du gerne slutte weekenden af med en god middag? Så skal du prøve denne nytænkning af den klassiske søndagssteg: et styks mørt, langtidstilberedt pulled kalkun serveret med Sunday roast potatoes og en luftig, hjemmelavet bearnaise.

De kogte kartofler vendes i olivenolie, paprika og salt, inden de får lov til at hygge sig i ovnen i et kvarters tid. Bearnaisesovsen smages til med stegesky fra kalkunen, så alle tallerkenens komponenter går op i en højere enhed.

Både pulled kalkun og Sunday roast potatoes passer sig selv i ovnen det meste af tiden. Hvis du vil gøre tilberedningen endnu nemmere, kan du skifte den hjemmelavede bearnaise ud med en færdig version.

 


Sådan tilbereder du retten

PULLED TURKEY

  1. Tilbered pulled turkey efter anvisningen på emballagen.
  2. Gem 1⁄3 af stegeskyen til bearnaisen.

SUNDAY ROAST POTATOES

  1. Skrub kartoflerne, og skær de største kartofler over på langs.
  2. Kog kartoflerne i saltet vand i 5 minutter og sigt kogevandet fra.
  3. Vend kartoflerne i olie, salt og paprika, mens de stadig damper.
  4. Fordel kartoflerne i en lille bradepande.Steg dem i ovnen ved 180 °C i 10 min., og de sidste 5 min. ved 230 °C.

BEARNAISESAUCE

  1. Pisk æg, vand, citron og salt luftigt i en gryde over vandbad. Pas på det ikke koger!
  2. Pisk herefter gradvist det smeltede smør i.
  3. Afslut med friskhakkede urter, løg og friskkværnet peber.
  4. Smag til med lidt stegesky.

SERVERING

  1. Server pulled turkey med Sunday roast potatoes vendt med friséesalat og dertil bearnaisesauce.
  2. Velbekomme!

 


Tips

Gem dine rester af pulled turkey til frokost

Hvis du har rester af pulled kalkun fra middagen, så gem det til dagen efter. Her kan du bruge det overskydende kalkunkød til at lave et lækkert stykke smørrebrød med avocado og hjemmelavet dijonnaise til frokost.

Prøv smørrebrød med pulled turkey

 

Prøv forskellige opskrifter med Slow Cooked

Vores Slow Cooked-produkter er en nem genvej til mørt og saftigt kød med masser af smag. Denne opskrift på Sunday roast med pulled turkey er blot en af mange muligheder, og de forskellige slags kød kan bruges i alverdens forskellige retter.

Se alle opskrifter med Slow Cooked-kød

Pulled Turkey

Pulled Turkey

Nem vej til saftigt og mørt kalkunkød med masser af smag

Tulip Slow Cooked Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød – som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering.
Tulip Slow Cooked Pulled Turkey kan meget af det samme som den velkendte pulled pork. Det smagfulde og magre kød passer godt i salater, i wraps, på nachos, i simreretter, på smørrebrød og meget mere.

Se produkt