
Turkey Roast med "Sunday Roast Potatoes" og bearnaisesauce
- 1 t. 0 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 550 g Tulip Pulled Turkey
- 0,25 bundt kruset (frisee) salat
- 600 g små kartofler med skræl
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. paprika
- 2 tsk. salt
- 1 æg
- 5 æggeblommer
- 1 spsk. vand
- 1 spsk. citronsaft
- 250 g smør
- 2 spsk. estragon
- 2 spsk. skalotteløg
- 1 tsk. sort peber
Sådan tilbereder du retten
Tilbered Pulled Turkey efter anvisning på emballagen. Gem 1/3 af stegeskyen til bearnaisen.
SUNDAY ROAST POTATOES:
Skrub og skær de største kartofler over på langs.
Kog i spilkogende saltet vand i 5 min. og sigt kogevandet fra.
Vend kartoflerne i olie, salt og paprika imens de stadig damper.
Fordel i en lille bradepande og steges i ovnen ved 180 °C i 10 min. og de sidste 5 min. ved 230 °C.
BEARNAISESAUCE:
Pisk æg, vand, citron og salt let luftigt i en gryde over vandbad. Pas på det ikke koger! Pisk herefter det lune smeltede smør i gradvist.
Afslut med friskhakkede urter, løg og friskkværnet peber
Smag til med lidt stegesky.
SERVERING:
Server Pulled Turkey med Sunday Roast Potatoes vendt med frisée salat. Dertil bearnaisesauce.