Turkey Roast med "Sunday Roast Potatoes" og bearnaisesauce

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Turkey Roast med "Sunday Roast Potatoes" og bearnaisesauce

  • 1 t. 0 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 550 g Tulip Pulled Turkey
  • 0,25 bundt kruset (frisee) salat
  • 600 g små kartofler med skræl
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. paprika
  • 2 tsk. salt
  • 1 æg
  • 5 æggeblommer
  • 1 spsk. vand
  • 1 spsk. citronsaft
  • 250 g smør
  • 2 spsk. estragon
  • 2 spsk. skalotteløg
  • 1 tsk. sort peber
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Tilbered Pulled Turkey efter anvisning på emballagen. Gem 1/3 af stegeskyen til bearnaisen.

SUNDAY ROAST POTATOES:
Skrub og skær de største kartofler over på langs.
Kog i spilkogende saltet vand i 5 min. og sigt kogevandet fra.
Vend kartoflerne i olie, salt og paprika imens de stadig damper.
Fordel i en lille bradepande og steges i ovnen ved 180 °C i 10 min. og de sidste 5 min. ved 230 °C.


BEARNAISESAUCE: 
Pisk æg, vand, citron og salt let luftigt i en gryde over vandbad. Pas på det ikke koger! Pisk herefter det lune smeltede smør i gradvist.
Afslut med friskhakkede urter, løg og friskkværnet peber
Smag til med lidt stegesky.

SERVERING: 
Server Pulled Turkey med Sunday Roast Potatoes vendt med frisée salat. Dertil bearnaisesauce.