Tulip Opskrifter

Tulip Slow cooked Grisekæber Grillede grisekæber med grillet sommergrønt og ærtedip.

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Tulip Slow cooked Grisekæber Grillede grisekæber med grillet sommergrønt og ærtedip.

  • 30 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Grillede grøntsager
  • 200 g hele asparges
  • 200 g rød spidskål i både
  • 6 stk forårsløg
  • 1 stk gul peberfrugt i mundrette stykker
  • 1 stk rødløg i både
Til grillning
  • 2 spsk oliven olie
  • Salt & kværnet peber
Ærtedip
  • 200 g fine små ærter, optøet
  • 2 spsk limesaft
  • 15 g mynteblade
  • 1 stk salt
  • 1,5 stk frisk kværnet peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Grill grisekæberne i en foliebakke med væden fra posen på indirekte varme i ca. 25-30 min.

Dæk foliebakken til og hold lun.

Klargør grøntsagerne.

Kom optøede ærter, limesaft, friske mynteblade, salt, peber og creme fraiche i en skål.

Blend med stavblender til grov konsistens. Smag til med ekstra lime.

Gør klar til direkte grillning af grøntsager.

Pensl alle grøntsager med et tyndt lag olivenolie, og grill dem i ca. 2-4 min. afhængig af temperaturen. Krydr med salt og kværnet peber og server på et bræt med grillede grøntsager, ærtedip og grisekæber.

Slow Cooked Pork Cheeks

Slow Cooked Grisekæber

Grisekæber er med god grund blevet en populær råvare, som kokkeverdenen var den første til at tage til sig. Det er der en god grund til, for grisekæber er magre, møre og utroligt velegnede til simremad. Med Tulip Slow Cooked Grisekæber er forarbejdet gjort. Tulip Slow Cooked Grisekæber er afpudsede og langtidstilberedt, så al saft og kraft bibeholdes og sikrer en saftig og mør smagsoplevelse. Grisekæberne er krydret med rosmarin, sort peber og hvidløg, hvilket giver masser af smag. Prøv at tilsætte fløde direkte i et ovnfast fad sammen med grisekæberne og den sky, de ligger i, og få en lækker sauce. Tulip Slow Cooked Grisekæber er færdigtilberedt og skal kun have 25 – 30 minutter i ovn eller på grill, før de er klar til servering. Nem og lækkert både til hverdag og weekend.