
Spareribsmed tortilla wraps, guacamole og salsa
- 35 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 kg Tulip Spareribs
- 2 avocadoer
- 2 spsk. creme fraiche
- 0,5 citron
- 1 spsk. salt
- 4 majskolber
- 20 cherrytomater
- 0,5 frisk chilipeber
- 1 romainesalat
- 6 mexikanske pandekager (tortillas)
- 40 marinerede hvidløg
- 8 spsk. salsa
Sådan tilbereder du retten
Tilbered Spareribs efter anvisning på emballagen.
GUACAMOLE:
Mos avocadokødet med en gaffel og vend det med cremefraiche, knust hvidløg, citronsaft, og salt.
WRAPS:
Kog majsene 3 min. i saltet vand. Sigt vandet fra og læg majsene på grillen i ca. 5 min.
Læg majsene på et skærebræt og skær dem fra kolben i store flager.
Halver cherrytomaterne, hak chilien. Snit salaten i strimler.
Grill hurtigt brødene af på grillen og smør guacamole på. Fordel det øvrige grønt herpå og rul brødene.
SERVERING:
Skær rullerne i passende størrelse og servér dem med salsa og de grillede spareribs.