Spareribsmed tortilla wraps, guacamole og salsa

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Spareribsmed tortilla wraps, guacamole og salsa

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg Tulip Spareribs
  • 2 avocadoer
  • 2 spsk. creme fraiche
  • 0,5 citron
  • 1 spsk. salt
  • 4 majskolber
  • 20 cherrytomater
  • 0,5 frisk chilipeber
  • 1 romainesalat
  • 6 mexikanske pandekager (tortillas)
  • 40 marinerede hvidløg
  • 8 spsk. salsa
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Tilbered Spareribs efter anvisning på emballagen.

GUACAMOLE: 
Mos avocadokødet med en gaffel og vend det med cremefraiche, knust hvidløg, citronsaft, og salt.

WRAPS: 
Kog majsene 3 min. i saltet vand. Sigt vandet fra og læg majsene på grillen i ca. 5 min.

Læg majsene på et skærebræt og skær dem fra kolben i store flager.

Halver cherrytomaterne, hak chilien. Snit salaten i strimler.

Grill hurtigt brødene af på grillen og smør guacamole på. Fordel det øvrige grønt herpå og rul brødene.

SERVERING: 
Skær rullerne i passende størrelse og servér dem med salsa og de grillede spareribs.