Spareribs aristamed elbow macaroni

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Spareribs aristamed elbow macaroni

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg Tulip Spareribs
  • 400 g elbow makaroni
  • 2 spsk. bredbladet persille
  • 1 spsk. frisk rosmarin
  • 0,5 citron
  • 1 ds. syltede artiskokhjerter
  • 100 g sorte oliven uden sten
  • 100 g grønne oliven uden sten
  • 0,5 dl olivenolie
  • Salt
  • Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Tilbered Spareribs efter anvisning på emballagen.

Kog pasta efter anvisning på emballagen.

Hak bredbladet persille, 0,5 fed hvidløg, rosmarin og riv citronskal. Vend ingredienserne godt sammen og fordel over ribs, når du har fordelt den vedlagte marinade.

Skær artiskokhjerter i kvarte og vend med grønne og sorte oliven, rosmarin, 0,5 fed presset hvidløg, olivenolie, salt og peber.

Servér ”Spareribs Arista” med elbow makaroni.

Spareribs

Spareribs

Spareribs er grillentusiastens yndling og enhver grillmester har sin egen foretrukne marinade og tilberedningsmåde. Tulip Spareribs er kødfulde kamben skåret ”the american way” i hele stykker, der gør dem nemme at håndtere på grillen eller i ovnen - de skæres i portionsstørrelse ved servering. Tulip Spareribs er Slow Cooked, så det super møre saftige kød nemt slipper benene. Tulip Spareribs er færdigtilberedt og skal kun have 25 minutter på grillen eller i ovnen før de er klar til servering. Den vedlagte marinade er vores favorit, men du kan naturligvis også bruge din egen – velbekomme!