Spareribs aristamed elbow macaroni

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Spareribs aristamed elbow macaroni

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg Tulip Spareribs
  • 400 g elbow makaroni
  • 2 spsk. bredbladet persille
  • 1 spsk. frisk rosmarin
  • 0,5 citron
  • 1 dåse syltede artiskokhjerter
  • 100 g sorte oliven uden sten
  • 100 g grønne oliven uden sten
  • 0,5 dl olivenolie
  • Salt
  • Friskkværnet peber
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Tilbered Spareribs efter anvisning på emballagen.

Kog pasta efter anvisning på emballagen.

Hak bredbladet persille, 0,5 fed hvidløg, rosmarin og riv citronskal. Vend ingredienserne godt sammen og fordel over ribs, når du har fordelt den vedlagte marinade.

Skær artiskokhjerter i kvarte og vend med grønne og sorte oliven, rosmarin, 0,5 fed presset hvidløg, olivenolie, salt og peber.

Servér ”Spareribs Arista” med elbow makaroni.