Mørbrad med BBQ-marinadeserveret med grillet grønt, halloumi ost og tzatziki
- 1 t. 0 min.
- 4 personer
Ingredienser
BBQ-marinade- 1,5 dl tomatketchup
- 1,5 dl brun farin
- 0,5 tsk. tørrede chiliflager
- 0,5 spsk. æbleeddike
- 1 tsk. paprika
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids friskkværnet peber
- 800 g Slow Cooked Mørbrad
- 1 squash
- 500 g cherrytomater
- 250 g halloumi ost
- 1 spsk. olivenolie
- 400 g tzatziki
- 4 pitabrød
Sådan tilbereder du retten
BBQ-MARINADE
- Rør ketchup, brun farin, tørrede chiliflager, æbleeddike, stødt paprika sammen til BBQ-marinaden, og smag til med salt og friskkværnet peber.
- Fordel mørbradstykkerne (med stegeskyen fra emballagen) i et ovnfast fad eller grillbakke, der passer til kødets størrelse.
- Tilbered på grillen ved indirekte varme i 25-30 min. eller i forvarmet ovn ved 180 °C i ca. 25 min. Smør stykkerne grundigt ind i BBQ-marinaden, og varm i yderligere 5 min.
GRILLET GRØNT & OST
- Pensl squashskiver, cherrytomater og halloumi ost med olivenolie. Grill grøntsagerne og osten på en brandvarm grillpande eller grill i få minutter.
SERVERING
- Skær kødet i skiver, og anret med grillet grønt, ost og tzatziki.
- Servér med grillet pitabrød.
Slow Cooked Mørbrad
Saftig og smagfuld mørbrad til grill og ovn
Mørbrad er en klassiker i mange danske hjem - og med god grund. Mørbrad er nemlig et stykke kød fyldt med saft og smag, som kan bruges i et væld af opskrifter og er populært hos hele familien. Med Tulip Slow Cooked Mørbrad er du garanteret en altid saftig og mør smagsoplevelse - og en hjælpende hånd i hverdagen.
Tulip Slow Cooked Mørbrad er afpudset og langtidstilberedt, så al saft og kraft bibeholdes. Det eneste du selv skal gøre, er at give den 25-30 minutter i ovnen eller på grillen, og så står du med et saftigt og mørt stykke kød. Mørbraden er mildt krydret med bl.a. paprika og tomat, som giver smag til den naturligt forekommende stegesky, der følger med kødet.