Slow Cooked Mørbrad med BBQ-marinade, grillet grønt, halloumi ost og tzatziki

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Slow Cooked Mørbrad med BBQ-marinade, grillet grønt, halloumi ost og tzatziki

  • 1 t. 0 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 dl tomatketchup
  • 2 dl brun farin
  • 0,5 tsk. tørrede chiliflager
  • 0,5 spsk. æbleeddike
  • 1 tsk. paprika
  • 1 knivspids salt
  • 1 knivspids friskkværnet peber
  • 800 g Tulip Slow Cooked Mørbrad
  • 1 squash
  • 500 g cherrytomater
  • 250 g halloumi ost
  • 1 spsk. olivenolie
  • 400 g tzatziki
  • 4 pitabrød
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

BBQ-MARINADE: 
Rør ketchup, brun farin, tørrede chiliflager, æbleeddike, stødt paprika sammen til BBQ-marinaden, og smag til med salt og friskkværnet peber. 

Fordel mørbradstykkerne (med stegeskyen fra emballagen) i et ovnfast fad eller grillbakke, der passer til kødets størrelse. 

Tilbered på grillen ved indirekte varme i 25-30 min. eller i forvarmet ovn ved 180 °C i ca. 25 min. Smør stykkerne grundigt ind i BBQ-marinaden, og varm i yderligere 5 min. 

GRILLET GRØNT: 

Pensl squashskiver, cherrytomater og halloumi ost med olivenolie. Grill grøntsagerne og osten på en brandvarm grillpande eller grill i få minutter.  

SERVERING: 

Skær kødet i skiver, og anret med grillet grønt, ost og tzatziki. Servér med grillet pitabrød.