
Salad verdemed Pulled Turkey
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g Tulip Pulled Turkey
- 1 dl olivenolie
- 0,5 dl vand
- 10 mandler
- 0,5 bundt friske koriander blade
- 6 stilke bredbladet persille
- 10 g ingefær
- 6 stilke mynte
- 1 lime
- 2 spsk. salt
- 1 tsk. sukker
- 400 g spinat
- 150 g feldsalat
- 3 grønne peberfrugter
- 1 baguette
Sådan tilbereder du retten
Tilbered pulled turkey efter anvisning på emballagen - eller servér kold. Om du vælger den kolde eller varme variant behøver du blot at trevle det saftige kød med 2 gafler.
Hæld olivenolie, vand, mandler, hvidløg, koriander, persille, ingefær, mynte, limesaft og skal, salt og sukker i en blender/foodprocessor og blend marinaden sammen.
Skyl spinat og feldsalat og sigt grundigt. Skær grøn peber i aflange, tynde stave. Vend det med trevlet pulled turkey og halvdelen af dressingen.
Servér salaten sammen med brød og dressing.

Pulled Turkey
Ekstra mørt og lækkert kalkunoverlår
Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød - som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag.
Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering. Perfekt at servere til salat, i wraps eller på en lækker kartoffelpizza.