Salad verdemed Pulled Turkey

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Salad verdemed Pulled Turkey

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 1 dl olivenolie
  • 0,5 dl vand
  • 10 mandler
  • 0,5 bundt friske koriander blade
  • 6 stilke bredbladet persille
  • 10 g ingefær
  • 6 stilke mynte
  • 1 lime
  • 2 spsk. salt
  • 1 tsk. sukker
  • 400 g spinat
  • 150 g feldsalat
  • 3 grønne peberfrugter
  • 1 baguette
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Tilbered pulled turkey efter anvisning på emballagen - eller servér kold. Om du vælger den kolde eller varme variant behøver du blot at trevle det saftige kød med 2 gafler.

Hæld olivenolie, vand, mandler, hvidløg, koriander, persille, ingefær, mynte, limesaft og skal, salt og sukker i en blender/foodprocessor og blend marinaden sammen.

Skyl spinat og feldsalat og sigt grundigt. Skær grøn peber i aflange, tynde stave. Vend det med trevlet pulled turkey og halvdelen af dressingen.

Servér salaten sammen med brød og dressing.