Sådan tilbereder du Tulip Pulled Turkey

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Sådan tilbereder du Tulip Pulled Turkey

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

PULLED TURKEY I OVN

Tulip Pulled Turkey er langtidstilberedt ved lav temperatur for at sikre en mør og saftig smagsoplevelse. Derfor har vi klaret den lange tilberedning for dig, så du hurtigt og nemt kan servere Pulled Turkey for familie og venner.

  1. Forvarm ovnen til 180°C.
  2. Tag kødet ud af posen og læg det i et ovnfast fad, som passer til kødets størrelse.
  3. Hæld stegeskyen ved. Bag den i 35-40 min.
  4. Tag stegen ud af ovnen og træk kødet fra hinanden med to gafler og vend det rundt i stegeskyen inden servering.

 

PULLED TURKEY PÅ GRILL

Tulip Pulled Turkey er perfekt til salater, i wraps elelr på en lækker kartoffelpizza. Det er derfor et oplagt valg til en lun sommeraften, hvor du har gang i grillen.

  1. Varm grillen op.
  2. Tag kødet ud af posen og læg det i en grillbakke, som passer til kødets størrelse.
  3. Hæld stegeskyen ved.
  4. Grill det på indirekte varme i ca. 30 min.
  5. Tag stegen af grillen og træk kødet fra hinanden med to gafler og vend det rundt i stegeskyen inden servering.

 

PULLED TURKEY I AIRFRYER

Du kan også nemt tilberede Tulip Pulled Turkey i din airfryer, hvis du ikke vil tænde op i ovnen eller grillen.

  1. Læg Tulip Pulled Chicken i airfryeren og sæt temperaturen til 210°C og tiden til 28 min.
  2. Træk kødet fra hinanden med to gafler og vend rund i stegeskyen.
  3. Servér.