
Rustik salat med kål, grisekæber og croutons
- 35 min.
- 4 personer
Ingredienser
Rustik salat- 200 g spidskål, groft snittet
- 100 g grønkål, hakket
- 1 stk kikærter på dåse
- 1 stk rødløg i tynde både
- 100 g soltørrede eller semi-dried tomater
- 50 g parmesanost i flager
- 1 dl bredbladet persille, hakket
- 200 g dagsgammelt brød, lyst eller groft
- 50 g smør
- 1 stk salt
- 1 stk hvidløgspulver
- 2 stk citroner, saften og skallen
- 50 g mandler, finthakkede og afskallede
- 1 dl hindbærmarmelade
- 2 stk dijonsennep
- 0,5 dl frisk timian
- Salt og peber
- 1 pk. Slow Cooked Grisekæber
Sådan tilbereder du retten
Læg Grisekæberne i et passende ovnfast fad med væden fra posen.
Stil fadet i en forvarmet ovn ved 200°C varmluft i 25 min.
BRØDCROUTONS:
Skær brødet i 2x2 cm stykker
Varm smørret på en pande, uden at det bruser, og rist brødet, til det er gyldent ved medium varme. Drys med salt og hvidløgspulver. Lad dem afkøle lidt.
Klargør alle ingredienser til salaten.
SOMMERDRESSING:
Kom alle ingredienser i en skål og blend med stavblender til cremet konsistens.
Smag til med salt og peber.
Anret 4 store tallerkener med salaten. Fordel ristede brødcroutons og stykker af lune grisekæber, og fordel dressingen i små områder på salaten.