Pulled pork pita med tzatziki og frisk salatNem aftensmad, der kræver minimal forberedelse

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled pork pita med tzatziki og frisk salatNem aftensmad, der kræver minimal forberedelse

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Majs & svampe
  • 3 dl frosne majs
  • 150 g blandede svampe
  • 150 g marksvampe
  • 1 bundt bredbladet persille
  • Olie
DRESSING
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. æbleeddike
  • 1 spsk. sennep
  • 1 spsk. vand
  • 1 tsk. sukker
  • Salt
  • Friskkværnet peber
Print opskrift

Pita er blevet en sand familieklassiker – og med god grund. Det flade og luftige brød kan nemlig fyldes med lige det, du ønsker. Både store og små holder af at vælge deres eget fyld til pitaen, så den bliver ligesom, man bedst kan lide den.

I denne opskrift har vi kælet lidt ekstra for fyldet ved at servere pitaen med pulled pork. Vi har brugt langtidsstegt Tulip Pulled Pork, der egentlig bare skal passe sig selv ovnen i 30 minutter, mens deteneste du skal forberede er tzatziki og salaten.

 


Sådan tilbereder du retten

Tulip Pulled Pork

  • Pak Tulip Slow Cooked Pulled Pork ud af emballagen og placer i et ovnfast fad med den væske, der hører med.
  • Kom fadet i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 30 min efter anvisning.
  • Riv kødet fra hinanden med 2 gafler og bland det sammen med den væske der ligger i bradepanden.
  • Hold lunt indtil det skal serveres.

Tzatziki

  • Hæld yoghurt i et kaffefilter og lad det løbe igennem.
  • Riv agurken, knus de to fed hvidløg og bland det sammen iyoghurten.og smag til med salt og peber.

Pita

  • Varm pitabrødene i henhold til anvisningen på emballagen.
  • Fyld pitabrødene med Pulled Pork, tzatziki og snittet salat med hakkede rødløg og tomater.
  • Velbekomme!


Tips

Undgå madspild med lækre opskrifter

Har du rester tilovers fra pulled pork, kan du bruge det i alverdens retter. Den mest kendte er pulled pork burgeren, der helt klassisk serveres med coleslaw. Alternativt kan den snaskede pulled pork også pifte en ellers kedelig pastasalat op.

Se pulled pork pastasalat

Lav pulled pork fra bunden

Har du god tid, kan du sætte prikken over i’et ved alt lave din helt egen pulled pork fra bunden – det er faktisk slet ikke så svært. En helt klassisk pulled pork skal normalvis have 10-12 timer i ovnen, så det kræver, at du sætter en del tid af til det, men stegen passer sig selv, når du først har gnubbet den i din egen rub og sauce.

Prøv selv at lave pulled pork  

Tulip Pulled Pork

Tulip Pulled Pork

Saftig amerikansk inspireret barbecue ret af langtidstilberedt gris. Slow cooked - Tulip Pulled Pork klar til ovn og grill

Pulled pork stammer oprindeligt fra de amerikanske sydstater, men den snaskede spise er også blevet velkendt og vellidt på de danske middagsborde. Vi elsker kødets røgede og saftige smag – og ikke mindst den møre konsistens, der gør, at du kan rive kødet fra hinanden med bare to gafler.

Se produkt