
Pulled Turkey pita med majs & svampe
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 6 pitabrød
- 1 pakke Tulip Pulled Pork
- 3 dl frosne majs
- 150 g blandede svampe
- 150 g marksvampe
- 1 bundt bredbladet persille
- Olie
- 1 spsk. olivenolie
- 1 spsk. æbleeddike
- 1 spsk. sennep
- 1 spsk. vand
- 1 tsk. sukker
- Salt
- Friskkværnet peber
Sådan tilbereder du retten
Tilbered Pulled Turkey efter anvisning på emballagen.
CORN & MUSHROOMS:
Rens og skær svampene i kvarte. Steg majs på en tør hed stegepande under omrøring i 2-3 min.
Tilsæt lidt olie og herefter svampe, salt og steg yderligere et par minutter.
Lad blandingen køle let af.
DRESSING:
Rør dressingen med olivenolie, æbleeddike, sennep, vand, sukker, salt og peber og vend den sammen med svampe-/majsblandingen og persille.
SERVERING:
Opvarm pitabrødene og flæk på midten.
Trevl Pulled Turkey med 2 gafler og anret sammen med corn & mushrooms i de lune pitabrød.