Pulled Turkey pita med corn & mushrooms

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled Turkey pita med corn & mushrooms

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 6 pitabrød
  • 1 pakke Tulip Pulled Pork
CORN & MUSHROOMS
  • 3 dl frosne majs
  • 150 g blandede svampe
  • 150 g marksvampe
  • 1 bundt bredbladet persille
  • Olie
DRESSING
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. æbleeddike
  • 1 spsk. sennep
  • 1 spsk. vand
  • 1 tsk. sukker
  • Salt
  • Friskkværnet peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Tilbered Pulled Turkey efter anvisning på emballagen.

CORN & MUSHROOMS:
Rens og skær svampene i kvarte. Steg majs på en tør hed stegepande under omrøring i 2-3 min.
Tilsæt lidt olie og herefter svampe, salt og steg yderligere et par minutter.
Lad blandingen køle let af.

DRESSING:
Rør dressingen med olivenolie, æbleeddike, sennep, vand, sukker, salt og peber og vend den sammen med svampe-/majsblandingen og persille.

SERVERING:
Opvarm pitabrødene og flæk på midten.
Trevl Pulled Turkey med 2 gafler og anret sammen med corn & mushrooms i de lune pitabrød.

Lignende opskrifter

Spareribs med coleslaw og ristede peanuts
Pulled Pork med pastasalat
Rustik salat med kål, grisekæber og croutons
Pulled Turkey (1) (1)

Pulled Turkey

Ekstra mørt og lækkert kalkunoverlår

Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød - som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag.
Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering. Perfekt at servere til salat, i wraps eller på en lækker kartoffelpizza.