Pulled Turkeymed "Sunday Roast Potatoes" og bearnaise

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled Turkeymed "Sunday Roast Potatoes" og bearnaise

  • 1 t. 0 min.
  • 4 personer

Ingredienser

SUNDAY ROAST POTATOES
  • 600 g små kartofler med skræl
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. paprika
  • 2 tsk. salt
BEARNAISESAUCE
  • 1 æg
  • 5 æggeblommer
  • 1 spsk. vand
  • 1 spsk. citronsaft
  • 250 g smør
  • 2 spsk. estragon
  • 2 spsk. skalotteløg
  • 1 tsk. sort peber
  • 1 tsk. salt
Print opskrift

Her finder du en velsmagende opskrift på pulled turkey med de velkendte Sunday Roast Potatoes og en hjemmelavet bearnaise.

 


Sådan tilbereder du retten

Tilbered Pulled Turkey efter anvisningen på emballagen. Gem 1⁄3 af stegeskyen til bearnaisen.

SUNDAY ROAST POTATOES

  1. Skrub og skær de største kartofler over på langs.
  2. Kog i saltet vand i 5 min. og sigt kogevandet fra.
  3. Vend kartoflerne i olie, salt og paprika mens de stadig damper.
  4. Fordel i en lille bradepande og steg i ovnen ved 180 °C i 10 min. og de sidste 5 min. ved 230 °C.

BEARNAISESAUCE

  1. Pisk æg, vand, citron og salt luftigt i en gryde over vandbad. Pas på det ikke koger!
  2. Pisk herefter gradvist det smeltede smør i.
  3. Afslut med friskhakkede urter, løg og friskkværnet peber.
  4. Smag til med lidt stegesky.

SERVERING

  1. Server Pulled Turkey med Sunday Roast Potatoes vendt med frisée salat og dertil bearnaisesauce.

Pulled Turkey

Mørt og lækkert kalkunoverlår

Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød - som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering. Perfekt at servere til salat, i wraps eller på en lækker kartoffelpizza.

Se produkt