Pulled Pork med pastasalat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled Pork med pastasalat

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 pakker Tulip Slow Cooked Pulled Pork
PASTASALAT
  • 300 g tørret pasta penne
  • 100 g cherry tomater i halve
  • 125 g frisk mozzarella i mindre stykker
  • 2 dl frisk basilikumblade
GRILLET GRØNT
  • 1 squash i skiver
  • 1 rød peberfrugt i strimler
DRESSING
  • 1 tsk. seasalt
  • ¼ tsk. kværnet fem peber
  • 3 spsk. æblecider eddike
  • ¾ dl oliven olie
TILBEHØR
  • Friske basilikum blade
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING:

Pak Tulip Slow Cooked Pulled Pork ud af emballagen i et ovnfast fad med den væske der hører med.

Kom fadet i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 30 min efter anvisning. Riv kødet fra hinanden med 2 gafler og bland det sammen med den væske der ligger i bradepanden. Hold det lunt.

PASTASALAT:

Start en grillpande op og grill squash i skiver til de har fået grillstriber.

Grill rød peberfrugt stykker på samme måde. Kom grillet grønt på en tallerken.

Pisk dressingen sammen.

Kog pasta efter anvisning på pakken, skylles med koldt vand og afdryppes i sigte.

Vend alle ingredienser sammen til pasta salaten.

Lige inden servering toppes med lun revet pulled pork.

Se opskriften som video her

jCUTU2shhNI
Pulled Pork (1) (1)

Pulled Pork

Pulled Pork er klassikeren indenfor Slow Cooked. Inspirationen er hentet fra de grillelskende amerikanske sydstater, der har stærke traditioner for velkrydret mørt kød på grill.
Råvarerne er ligesom krydderierne specielt udvalgt og sammen med den lange tilberedningstid sikrer de et helt unikt produkt: saftigt kød med masser af smag og samtidig så mørt at det nemt trækkes fra hinanden med to gafler – heraf navnet Pulled Pork.
Tulip Pulled Pork er færdigtilberedt og skal kun have 30 minutter på grillen eller i ovnen før kødet er klar til servering…nemt og lækkert både til hverdag og weekend!