Pulled Pork med pastasalat

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled Pork med pastasalat

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 pakker Tulip Slow Cooked Pulled Pork
PASTASALAT
  • 300 g tørret pasta penne
  • 100 g cherry tomater i halve
  • 125 g frisk mozzarella i mindre stykker
  • 2 dl frisk basilikumblade
GRILLET GRØNT
  • 1 squash i skiver
  • 1 rød peberfrugt i strimler
DRESSING
  • 1 tsk. seasalt
  • ¼ tsk. kværnet fem peber
  • 3 spsk. æblecider eddike
  • ¾ dl oliven olie
TILBEHØR
  • Friske basilikum blade
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

TILBEREDNING:

Pak Tulip Slow Cooked Pulled Pork ud af emballagen i et ovnfast fad med den væske der hører med.

Kom fadet i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 30 min efter anvisning. Riv kødet fra hinanden med 2 gafler og bland det sammen med den væske der ligger i bradepanden. Hold det lunt.

PASTASALAT:

Start en grillpande op og grill squash i skiver til de har fået grillstriber.

Grill rød peberfrugt stykker på samme måde. Kom grillet grønt på en tallerken.

Pisk dressingen sammen.

Kog pasta efter anvisning på pakken, skylles med koldt vand og afdryppes i sigte.

Vend alle ingredienser sammen til pasta salaten.

Lige inden servering toppes med lun revet pulled pork.

Se opskriften som video her