Pulled chicken clubsandwich med karrydressing

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled chicken clubsandwich med karrydressing

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Karrydressing
  • 1 finthakket skalotteløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. karry
  • 0,5 tsk. stødt koriander
  • 3 spsk. græsk yoghurt
  • 3 spsk. god mayonnaise
  • 1 tsk. akaciehonning
  • Salt og kværnet peber
Tilbehør
  • Frisk brøndkarse
Print opskrift

En populær frokostklassiker i nye klæder

Du er sikkert stødt på clubsandwichen før, men vi har givet frokostklassikeren et lækkert twist ved at skifte kyllingebrystet ud med mør og saftig pulled chicken, krydret med udvalgte krydderier.

I en clubsandwich samles pulled chicken, frisk salat, sprød bacon og cremet karrydressing mellem to stykker grillet sandwichbrød. Her får du en lækker frokost til en dag, hvor du gerne vil forkæle dig selv lidt ekstra.

I vores opskrift bruger vi hjemmelavet karrydressing, men hvis du vil spare tid, kan du også sagtens bruge en færdig karrydressing fra køleskabet.

 


Sådan tilbereder du retten

Karrydressing

  1. Steg løget ved medium varme i olien, til det bliver blankt.
  2. Tilsæt karry og koriander, og rist det til det begynder at dufte af karry. Lad karryblandingen køle en anelse af.
  3. Bland karryblandingen med yoghurt, mayonnaise og honning. Smag til med salt og peber.

Pulled chicken og bacon

  1. Pulled chicken og den tilhørende sky kommes i et fad, der passer til kødets størrelse.
  2. Tilbered som anført på pakken.
  3. Fordel bacon på en bradepande med bagepapir i bunden, og rist det sprødt i ovnen ved 200°C i ca. 10-12 minutter.

Pulled chicken clubsandwich

  1. Rist eller grill sandwichbrødene, og smør dem med karrydressingen.
  2. Fordel salatbladene på 4 stykker grillet brød.
  3. Riv den lune pulled chicken fra hinanden med to gafler, og fordel kødet oven på salaten.
  4. Top sandwichen med tomater, sprødt bacon, og drys med brøndkarse. Læg brød på toppen og servér.
  5. Velbekomme!

 


Tips

Hvorfor hedder det en club sandwich?

Rygtet siger, at clubsandwichen er opfundet på en amerikansk spilleklub i New York ved navn ’Saratoga Club’ i slutningen af 1800-tallet. Det er herfra navnet på den populære ret stammer.

Prøv en clubsandwich med coleslaw

Hvem har opfundet sandwich?

Sandwichen er en ret som efterhånden har flere hundrede år på bagen. Navnet kan efter sigende spores tilbage til 1762, hvor jarlen af den engelske by Sandwich, John Montagu, deltog i en kortturnering. Han havde brug for noget at spise, som han kunne holde i én hånd og fik serveret to stykker brød med pålæg imellem – og her blev sandwichen navngivet.

 Se flere opskrifter på sandwiches

Pulled Chicken

Pulled Chicken

Mør og saftig ret af langtidstilberedt kyllingebryst. Tulip Slow Cooked Pulled Chicken, klar til ovn og grill

Oplev den nye smags sensation Tulip Slow Cooked Pulled Chicken. Vores pulled chicken er omhyggeligt krydret med specielt udvalgte krydderier og langtidstilberedt ved lav temperatur. På grund af langtidstilberedningen skal kødet kun have 30 minutter på grillen eller i ovnen, og så har du dig en saftig og mør portion kylling, der kan trevles fra hinanden med to gafler. Uanset om det er hverdag eller weekend, er Tulip Slow Cooked Pulled Chicken en hurtig genvej til nemme og velsmagende retter.

Se produkt