
Pulled Chicken clubsandwichmed karrydressing
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pakke Tulip Slow Cooked Pulled Chicken
- 8 skiver Tulip Tørsaltet Bacon
- 8 skiver groft sandwichbrød
- 2 tomater skåret i skiver
- 8 blade hjertesalat
- 1 finthakket skalotteløg
- 1 spsk. olivenolie
- 1 spsk. karry
- 0,5 tsk. stødt koriander
- 3 spsk. græsk yoghurt
- 3 spsk. god mayonnaise
- 1 tsk. akaciehonning
- Salt og kværnet peber
- Frisk brøndkarse
Sådan tilbereder du retten
KARRYDRESSING:
For at lave karrydressingen, start med at stege løget ved medium varme i olien, til det bliver blankt. Tilsæt karry og koriander, og rist det, til det begynder at dufte af karry. Lad karryblandingen køle en anelse af. Bland karryblandingen med yoghurt, mayonnaise og honning. Smag til med salt og peber.
PULLED CHICKEN OG BACON:
Pulled Chicken og den tilhørende sky kommes i et fad, der passer til kødets størrelse. Tilbered i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 25 minutter, og hold den efterfølgende lun.
Fordel bacon på en bradepande med bagepapir i bunden, og rist det sprødt i ovnen ved 200°C i ca. 10-12 minutter.
CLUBSANDWICH:
Rist eller grill sandwichbrødene, og smør dem med karrydressingen.
Fordel salatbladene på 4 stykker grillet brød.
Riv det lune Pulled Chicken kød fra hinanden med to gafler, og fordel kødet oven på salaten. Top sandwichen med tomater, sprødt bacon, og drys med brøndkarse. Læg brød på toppen, og servér.

Pulled Chicken
Pulled Chicken er det nye familiemedlem i Tulip Slow Cooked familien. Pulled Chicken er lavet af kyllingebryst og krydret i specielt udvalgte krydderier. Den lange tilberedningstid ved lav temperatur sikrer en mør og saftig smagsoplevelse. Træk nemt kødet fra hinanden med to gafler, når du har færdigtilberedt produktet i ovn eller på grill i max. 30 minutter. Pulled Chicken er nøglehulsmærket og kan bruges i et utal af retter, som de fleste holder af. Prøv Pulled Chicken i f.eks. burger, sandwich, wraps, salater, eller tilbered direkte i suppen eller wokretten (inkl. skyen i posen). Pulled Chicken er en hurtig genvej til mørt kød og nemme retter til hverdag og weekend. Velbekomme!
Se produkt