Pitamed Pulled Pork, tzatziki og grønsager

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pitamed Pulled Pork, tzatziki og grønsager

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 550 g Tulip Pulled Pork
  • 4 pitabrød
  • 0,25 icebergsalat
  • 0,5 agurk
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tomater
  • 2,5 dl sødmælksyoghurt naturel
  • Friskkværnet peber
  • Salt
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Tilbered Pulled Pork efter anvisning på emballagen.

TZATZIKI: 
Hæld yoghurt i et kaffefilter og lad det løbe igennem.
Rive agurken, knus det fede hvidløg og bland det sammen i yoghurten og smag til med salt og peber.

PITA: 
Varm pitabrødet i henhold til anvisningerne på emballagen.

Fyld pitabrødet med Pulled Pork, tzatziki og snittet salat med hakkede rødløg og tomater.