Nacho chipsmed Pulled Pork

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Nacho chipsmed Pulled Pork

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 550 g Tulip Pulled Pork
  • 1 pose tacochips
  • 2 dl revet ost
  • 2 l tacosauce
  • 5 blade icebergsalat
  • 100 g majs på dåse
GUACAMOLE
  • 2 rødløg
  • 2 avocadoer
  • 2 tomater
  • 1 lime
  • 1 dl creme fraiche
  • Salt
  • Friskkværnet peber
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Tilbered Pulled Pork efter pakkens anvisninger.
Træk kødet fra hinanden med to gafler.
Fordel nacho chips tæt i et ildfast fad og drys med revet ost henover.
Fordel Pulled Pork jævnt over fadet.
Bages i ovnen i ca 10-15 minutter. ved 225 ° C.
Tag fadet ud af ovnen. Tilsæt hakket løg, hakket salat og majs.
Servér med taco sauce og guacamole.

GUACAMOLE:
Skræl og mos avocado.
Skyl tomater og skræl løg.
Hak tomater og løg.
Bland avocado, tomat, rødløg og creme fraiche.
Tryk saften af 1 lime ned i blandingen.
Krydr med salt og peber.