Nemme pulled pork nachos med lækker topping

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Nemme pulled pork nachos med lækker topping

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Nachos
  • 500 g Tulip Pulled Pork
  • 1 pose tortilla chips
  • 2 dl revet ost
  • 1,5 dl taco sauce
  • 5 blade icebergsalat
  • 100 g majs på dåse
  • 1 rødløg
Guacamole
  • 2 avocadoer
  • 1 lime
  • 1 dl creme fraiche
  • Salt
  • Friskkværnet peber
Print opskrift

Snaskede, luksus nachos med ost, guacamole og majs

Nachos er en genial spise, når du har lyst til noget syndigt, der er nemt at lave. Det eneste, du selv skal sørge for i denne opskrift på nachos med pulled pork, er at varme pulled pork i ovnen og drysse det oven på chipsene sammen med revet ost.

Mens du varmer kødet, kan du lave en cremet guacamole, du kan toppe retten med, når det skal serveres. For at gøre retten en tand friskere, har vi også tilføjet iceberg, rødløg og majs.

Pulled pork nachos er oplagt at lave, hvis du har pulled pork rester tilovers fra aftenen før, men når du først har lavet det én gang, vil du helt sikkert få lyst igen! Her er Tulip Pulled Pork en hurtig måde at få stillet sulten på.

 


Sådan tilbereder du retten

Pulled Pork

  1. Tilbered Pulled Pork efter anvisningen på pakken.
  2. Træk efterfølgende kødet fra hinanden med to gafler.

Nachos

  1. Fordel tortilla chips i et ildfast fad, og drys med revet ost henover.
  2. Fordel Pulled Pork jævnt ud over fadet.
  3. Bag nachos i ovnen i ca. 10-15 minutter ved 225 ° C.
  4. Tag fadet ud af ovnen. Tilsæt hakket løg, hakket salat og majs.
  5. Servér med tacosauce og guacamole.

Guacamole

  1. Skræl og mos avocadoerne.
  2. Bland avocado sammen med creme fraiche.
  3. Tryk saften af 1 lime ned i blandingen.
  4. Krydr med salt og peber.
  5. Velbekomme!

 


Tips

Nachos som tilbehør

Mange serverer nachos som et tilbehør til andre retter, og det kan man også sagtens. Denne opskrift på pulled pork nachos er mere fyldig, men du kan skære nogle af tingene fra, hvis du skal servere retten som tilbehør.

En af vores favoritopskrifter, hvor nachos serveres som tilbehør, er en mexicansk inspireret tapas, hvor hovedelementet er møre og smagfulde spareribs.

Prøv mexicansk-inspireret tapas

 

Det mexicanske buffetbord  

Skal du holde et større middagsselskab, er der intet som en mexicansk fiesta! Det mexicanske køkken har utrolig mange retter at vælge imellem, og du kan derfor mixe og matche, som du vil til en større buffet.

Du kan eksempelvis servere de her lækre nachos som en af retterne. En anden ret, der gør sig godt til buffetbordet, er mexicanske tacos, som dine gæster selv kan fylde med deres yndlings toppings.

Se opskrift på tacos med pulled pork

Tulip Pulled Pork

Tulip Pulled Pork

Saftig amerikansk inspireret barbecue ret af langtidstilberedt gris. Slow cooked - Tulip Pulled Pork klar til ovn og grill

Pulled pork stammer oprindeligt fra de amerikanske sydstater, men den snaskede spise er også blevet velkendt og vellidt på de danske middagsborde. Vi elsker kødets røgede og saftige smag – og ikke mindst den møre konsistens, der gør, at du kan rive kødet fra hinanden med bare to gafler.

Se produkt