
Nacho chipsmed Pulled Pork
- 45 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 550 g Tulip Pulled Pork
- 1 pose tacochips
- 2 dl revet ost
- 1,5 l tacosauce
- 5 blade icebergsalat
- 100 g majs på dåse
- 2 rødløg
- 2 avocadoer
- 2 tomater
- 1 lime
- 1 dl creme fraiche
- Salt
- Friskkværnet peber
Sådan tilbereder du retten
Tilbered Pulled Pork efter pakkens anvisninger.
Træk kødet fra hinanden med to gafler.
Fordel nacho chips tæt i et ildfast fad og drys med revet ost henover.
Fordel Pulled Pork jævnt over fadet.
Bages i ovnen i ca 10-15 minutter. ved 225 ° C.
Tag fadet ud af ovnen. Tilsæt hakket løg, hakket salat og majs.
Servér med taco sauce og guacamole.
GUACAMOLE:
Skræl og mos avocado.
Skyl tomater og skræl løg.
Hak tomater og løg.
Bland avocado, tomat, rødløg og creme fraiche.
Tryk saften af 1 lime ned i blandingen.
Krydr med salt og peber.