Mini-burgere med Pulled Pork

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Mini-burgere med Pulled Pork

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 60 g bacon i skiver
  • 4 spsk. mayonnaise
  • ½ tsk. paprika
  • 8 cherrytomater
  • 500 g Tulip Pulled Pork
  • 12 mini-burgerboller
  • 1 avocado
  • 100 g salsa
  • 50 g tacochips
  • 40 g cheddar
  • 0,25 icebergsalat
Print opskrift

Her finder du en opskrift på tre forskellige mini-burgere med velsmagende og lækkert fyld.

 


Sådan tilbereder du retten

BACONMAYO MINIBURGER

  1. Steg bacon sprødt og knus i små stykker.
  2. Bland knust bacon med mayonnaise og evt. røget paprika.
  3. Skær cherrytomater i skiver.
  4. Smør baconmayonnaise på 4 mini-burger bunde.
  5. Fordel Pulled Pork og tomatskiver og afslut med endnu en omgang baconmayonnaise.
  6. Læg låget på. Velbekomme.

SALSA-TORTILLA MINIBURGER

  1. Befri avocado for skal og sten og skær i skiver.
  2. Anret Pulled Pork på 4 mini-burger bunde, læg en skive avocado og en god skefuld salsa på. Top af med 1-2 tortilla chips.
  3. Læg låg på. Velbekomme.

CHEDDAR-CHEESE MINIBURGER

  1. Anret pulled pork på 4 mini-burger bunde, læg en skive cheddar ost på toppen.
  2. Inden servering læg evt. et stykke salat og låg på bollen. Velbekomme.

Tulip Pulled Pork

Tulip Pulled Pork

Saftig amerikansk inspireret barbecue ret af langtidstilberedt gris. Slow cooked - Tulip Pulled Pork klar til ovn og grill

Pulled pork stammer oprindeligt fra de amerikanske sydstater, men den snaskede spise er også blevet velkendt og vellidt på de danske middagsborde. Vi elsker kødets røgede og saftige smag – og ikke mindst den møre konsistens, der gør, at du kan rive kødet fra hinanden med bare to gafler.

Se produkt