Håndmaddermed Pulled Turkey, avocado, hjemmelavet dijonnaise

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Håndmaddermed Pulled Turkey, avocado, hjemmelavet dijonnaise

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 0,25 tsk. havsalt
  • 1 dl olivenolie
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 avocado
  • 0,5 hovedsalat
  • 200 g mørkt rugbrød
  • 200 g Tulip Pulled Turkey
  • 0,5 rødløg
  • 1 spsk. madagascar peber

Fremgangsmåde

Tilbered Pulled Turkey efter anvisning på emballagen.
Pisk æggeblommer seje med salt og tilsæt gradvist olivenolien. Smag til med sennep.
Befri avocado for sten og skal. Skær i aflange stykker.
Læg bladsalat på brødskiver og fordel trevlet Pulled Turkey, avocado og dijonnaise.
Strø til sidst med snittet rødløg og grofthakket madagascar peber.

Pulled Turkey (1)

Pulled Turkey

Ekstra mørt og lækkert kalkunoverlår

Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød - som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering. Perfekt at servere til salat, i wraps eller på en lækker kartoffelpizza.