Håndmaddermed Pulled Turkey, avocado, hjemmelavet dijonnaise

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Håndmaddermed Pulled Turkey, avocado, hjemmelavet dijonnaise

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 0,25 tsk. havsalt
  • 1 dl olivenolie
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 avocado
  • 0,5 hovedsalat
  • 200 g mørkt rugbrød
  • 200 g Tulip Pulled Turkey
  • 0,5 rødløg
  • 1 spsk. madagascar peber
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Tilbered Pulled Turkey efter anvisning på emballagen.

DIJONNAISE: 
Pisk æggeblommer seje med salt og tilsæt gradvist olivenolien. Smag til med sennep.

 

Befri avocado for sten og skal. Skær i aflange stykker.
Læg bladsalat på brødskiver og fordel trevlet Pulled Turkey, avocado og dijonnaise.
Strø til sidst med snittet rødløg og grofthakket madagascar peber.