
Håndmaddermed Pulled Turkey, avocado, hjemmelavet dijonnaise
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 pasteuriserede æggeblommer
- 0,25 tsk. havsalt
- 1 dl olivenolie
- 1 tsk. dijonsennep
- 1 avocado
- 0,5 hovedsalat
- 200 g mørkt rugbrød
- 200 g Tulip Pulled Turkey
- 0,5 rødløg
- 1 spsk. madagascar peber
Sådan tilbereder du retten
Tilbered Pulled Turkey efter anvisning på emballagen.
DIJONNAISE:
Pisk æggeblommer seje med salt og tilsæt gradvist olivenolien. Smag til med sennep.
Befri avocado for sten og skal. Skær i aflange stykker.
Læg bladsalat på brødskiver og fordel trevlet Pulled Turkey, avocado og dijonnaise.
Strø til sidst med snittet rødløg og grofthakket madagascar peber.