Grillede grisekæber med grillet sommergrønt og ærtedip

(3 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillede grisekæber med grillet sommergrønt og ærtedip

  • 30 min.
  • 2 personer

Ingredienser

GRILLEDE GRØNTSAGER
  • 200 g hele asparges
  • 200 g rød spidskål i både
  • 6 forårsløg
  • 1 gul peberfrugt i mundrette stykker
  • 1 rødløg i både
TIL GRILLNING
  • 2 spsk. olivenolie
  • Salt & kværnet peber
ÆRTEDIP
  • 200 g fine små ærter, optøet
  • 2 spsk. limesaft
  • 15 g mynteblade
  • 1 tsk. salt
  • 1,5 tsk. friskkværnet peber
  • 2 spsk. creme fraiche
GRISEKÆBER
  • 1 pk. Slow Cooked Grisekæber
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

GRISEKÆBER
Grill grisekæberne i en foliebakke med væden fra posen på indirekte varme i ca. 25-30 min.

Dæk foliebakken til og hold lun.

ÆRTEDIP
Kom optøede ærter, limesaft, friske mynteblade, salt, peber og creme fraiche i en skål.

Blend med stavblender til grov konsistens. Smag til med ekstra lime.

GRILLEDE GRØNTSAGER
Klargør grøntsagerne.

Gør klar til direkte grillning af grøntsager.

Pensl alle grøntsager med et tyndt lag olivenolie, og grill dem i ca. 2-4 min. afhængig af temperaturen.

Krydr med salt og kværnet peber og servér på et bræt med grillede grøntsager, ærtedip og grisekæber.