Pulled Turkeymed bagte rodfrugter og tomatsalsa

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled Turkeymed bagte rodfrugter og tomatsalsa

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 250 g pastinak
  • 250 g persillerod
  • 250 g gulerod
  • 2 tsk. salt
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 fennikelknold
  • 4 stilke frisk timian
  • 2 dl tacosauce
Print opskrift

Her finder du en lækker og simpel opskrift på klassisk Pulled Turkey fra Tulip med rodfrugter og tomatsalsa.

 


Sådan tilbereder du retten

Pulled Turkey skal tilberedes efter anvisningen på emballagen.

TILBEREDNING

  1. Skræl rødder og skær i grove stave. Kog i rigeligt og saltet vand 4-5 min.
  2. Hæld vandet fra rødderne og lad dem afdampe kort inden de vendes med olie og salt. Bages 10 min. i ovnen ved 225 ºC.
  3. Skyl fennikel og skær i 8 dele.
  4. Tag rødderne ud af ovnen, vend fennikel i og bag yderligere 5 min.
  5. Servér de lune rodfrugter med et drys frisk timian, sammen med pulled turkey og tomatsalsa (tacosauce).

Pulled Turkey

Pulled Turkey

Nem vej til saftigt og mørt kalkunkød med masser af smag

Tulip Slow Cooked Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød – som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering.
Tulip Slow Cooked Pulled Turkey kan meget af det samme som den velkendte pulled pork. Det smagfulde og magre kød passer godt i salater, i wraps, på nachos, i simreretter, på smørrebrød og meget mere.

Se produkt