
Flaming Pulled Turkeymed bagte rodfrugter og tomatsalsa eller rødvinsharissa
- 45 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g Tulip Pulled Turkey
- 250 g pastinak
- 250 g persillerod
- 250 g gulerod
- 2 tsk. salt
- 2 spsk. olivenolie
- 1 fennikelknold
- 4 stilke frisk timian
- 2 dl tacosauce
Sådan tilbereder du retten
Tilbered Pulled turkey efter anvisning på emballagen.
Skræl rødder og skær i grove stave. Kog i rigelig og saltet vand 4-5 min.
Hæld vandet fra rødderne og lad dem afdampe kort inden de vendes med olie og salt. Bages 10 min. i ovnen ved 225 ºC.
Skyl fennikel og skær i 8 dele.
Tag rødderne ud af ovnen, vend fennikel i og bag yderligere 5 min.
Servér de lune rodfrugter med et drys frisk timian, sammen med pulled turkey og tomatsalsa (tacosauce).