Flaming Pulled Turkeymed bagte rodfrugter og tomatsalsa eller rødvinsharissa

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Flaming Pulled Turkeymed bagte rodfrugter og tomatsalsa eller rødvinsharissa

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 250 g pastinak
  • 250 g persillerod
  • 250 g gulerod
  • 2 tsk. salt
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 fennikelknold
  • 4 stilke frisk timian
  • 2 dl tacosauce
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Tilbered Pulled turkey efter anvisning på emballagen.

Skræl rødder og skær i grove stave. Kog i rigelig og saltet vand 4-5 min.

Hæld vandet fra rødderne og lad dem afdampe kort inden de vendes med olie og salt. Bages 10 min. i ovnen ved 225 ºC.

Skyl fennikel og skær i 8 dele.

Tag rødderne ud af ovnen, vend fennikel i og bag yderligere 5 min.

Servér de lune rodfrugter med et drys frisk timian, sammen med pulled turkey og tomatsalsa (tacosauce).