
Flæskestegsburgermed spidskål og råsyltede rødløg
- 1 t. 0 min.
- 1 person
Ingredienser
FLÆSKESTEG- 1 Slow Cooked flæskesteg Tulip
- groft salt
- 1 stort rødløg
- 3 spsk. eddike
- 2 spsk. sukker
- 1 spsk. citronsaft
- 4 store burgerboller, fx brioche boller
- 4 spsk. aioli
- 200 g spidskål
- 1 rødt æble
Sådan tilbereder du retten
- Rids svær ca. 1 cm dybt og gnid salt i rillerne mellem sværene.
- Læg stegen i et ovnfast fad og placer det midt i en forvarmet ovn.
- Tilbered flæskestegen efter anvisning på emballagen.
- Skær rødløget i tynde skiver.
- Rør eddike, sukker og citronsaft sammen i en skål og vend rødløg heri.
- Lad rødløgene trække i lagen, mens flæskestegen er i ovnen.
- Snit spidskål fint. Skær æblet i tynde skiver.
- Lun burgerbollerne i ovnen. Flæk dem og smør dem aioli.
- Læg de smurte burgerboller sammen om skiver af flæskesteg, spidskål, æble og syltet rødløg.
- Server de lune flæskestegsburgere.
Stegetid
Ca. 35 min. ved 250° - grill med varmluft. Herefter ca. 10 min ved 220° – grill uden varmluft.
Tips
De råsyltede rødløg kan laves flere dage i forvejen. De får en endnu smukkere pink farve ved at trække nogle dage. Lav evt. en stor portion – så har du ekstra til en salat eller sandwich.

Tulip Slow Cooked Flæskesteg
Tulip Slow Cooked flæskesteg. Mør og saftig steg af dansk gris. Sprøde svær på 50 minutter.
Se produkt