Flæskestegsburgermed spidskål og råsyltede rødløg

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Flæskestegsburgermed spidskål og råsyltede rødløg

  • 1 t. 0 min.
  • 1 person

Ingredienser

FLÆSKESTEG RÅSYLTEDE RØDLØG
  • 1 stort rødløg
  • 3 spsk. eddike
  • 2 spsk. sukker
  • 1 spsk. citronsaft
TILBEREDNING
  • 4 store burgerboller, fx brioche boller
  • 4 spsk. aioli
  • 200 g spidskål
  • 1 rødt æble
Print opskrift

Flæskestegsburger med sprød svær er en elsket klassiker. Her finder du den i en frisk og sommerlig version med spidskål, råsyltede rødløg og aioli.

 


Sådan tilbereder du retten

  • Rids svær ca. 1 cm dybt og gnid salt i rillerne mellem sværene.
  • Læg stegen i et ovnfast fad og placer det midt i en forvarmet ovn.
  • Tilbered flæskestegen efter anvisning på emballagen.
  • Skær rødløget i tynde skiver.
  • Rør eddike, sukker og citronsaft sammen i en skål og vend rødløg heri.
  • Lad rødløgene trække i lagen, mens flæskestegen er i ovnen.
  • Snit spidskål fint. Skær æblet i tynde skiver.
  • Lun burgerbollerne i ovnen. Flæk dem og smør dem aioli.
  • Læg de smurte burgerboller sammen om skiver af flæskesteg, spidskål, æble og syltet rødløg.
  • Server de lune flæskestegsburgere.

Stegetid
Ca. 35 min. ved 250° - grill med varmluft. Herefter ca. 10 min ved 220° – grill uden varmluft.

 


Tips

De råsyltede rødløg kan laves flere dage i forvejen. De får en endnu smukkere pink farve ved at trække nogle dage. Lav evt. en stor portion – så har du ekstra til en salat eller sandwich.

Tulip Slow Cooked Flæskesteg

Tulip Slow Cooked Flæskesteg

Tulip Slow Cooked flæskesteg. Mør og saftig steg af dansk gris. Sprøde svær på 50 minutter.

Se produkt