Cæsarsalatmed Pulled Pork

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Cæsarsalatmed Pulled Pork

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 400 g Tulip Pulled Pork
  • 1 pasteuriseret æggeblomme
  • 1 spsk. havsalt
  • 3 dl rapsolie
  • 0,5 citron
  • 2 romainesalat
  • 25 cherrytomater
  • 50 g parmesan
  • 50 g hvidløgscroutoner
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Tilbered Pulled Pork efter anvisning på emballagen.



CÆSARSALAT: 
Lav aioli ved at blende æggeblommerne med havsalt og hvidløg. Tilsæt langsomt olien og blend ved laveste hastighed. Smages til med citronsaft.

Skær romainesalaten i grove stykker.  

Del cherrytomaterne i 4 og bland stykkerne sammen med salat, parmesan, aioli og pulled pork.

Drys salaten med høvlet parmesan og brødcroutoner inden servering.