BourguignonPulled Turkey a la Bourguignon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

BourguignonPulled Turkey a la Bourguignon

  • 55 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 4 bagekartofler
  • 100 g smør
  • 1 dl sødmælk
  • 10 g hel muskatnød
  • 2 spsk. salt
  • 4 knsp. sort peber
  • 0,25 bdt. persille
  • 25 g smør
  • 100 g bacon i skiver
  • 250 g perleløg
  • 250 g friske champignon
  • 2 dl rødvin
  • 1 dl vand
  • 1 spsk. majsstivelse
  • 4 stilke frisk timian

Fremgangsmåde

Tilbered pulled turkey, som beskrevet på emballagen.

Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre tern. Kog kartoflerne godt igennem og hæld vandet fra. Lad kartoffelternene dampe af i 30 sekunder. Pisk smør i gradvist med en håndmikser og tilsæt sødmælk. Smag mosen til med revet muskat, salt og sort peber. Strø med persille.

Sigt stegesky fra pulled turkey og skær i grove tern. Lad smør bruse op i bunden af en gryde. Steg bacon i grove strimler og tilsæt efter 2 min. pillede perleløg og champignon i skiver. Steg ca. 5 min. under omrøring. Tilsæt vin, stegesky og vand. Lad retten simre ca. 5 min. og tilsæt pulled turkey i tern. Kog yderligere 5 min. og jævn retten.

Server smørpisket mos med pulled turkey a la Bourguignon strøet med frisk timian.