
BourguignonPulled Turkey a la Bourguignon
- 55 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g Tulip Pulled Turkey
- 4 bagekartofler
- 100 g smør
- 1 dl sødmælk
- 10 g hel muskatnød
- 2 spsk. salt
- 4 knivspids sort peber
- 0,25 bundt persille
- 25 g smør
- 100 g bacon i skiver
- 250 g perleløg
- 250 g friske champignon
- 2 dl rødvin
- 1 dl vand
- 1 spsk. majsstivelse
- 4 stilke frisk timian
Sådan tilbereder du retten
Tilbered pulled turkey, som beskrevet på emballagen.
KARTOFLER:
Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre tern. Kog kartoflerne godt igennem og hæld vandet fra. Lad kartoffelternene dampe af i 30 sekunder. Pisk smør i gradvist med en håndmikser og tilsæt sødmælk. Smag mosen til med revet muskat, salt og sort peber. Strø med persille.
PULLED TURKEY:
Sigt stegesky fra pulled turkey og skær i grove tern. Lad smør bruse op i bunden af en gryde. Steg bacon i grove strimler og tilsæt efter 2 min. pillede perleløg og champignon i skiver. Steg ca. 5 min. under omrøring. Tilsæt vin, stegesky og vand. Lad retten simre ca. 5 min. og tilsæt pulled turkey i tern. Kog yderligere 5 min. og jævn retten.
Servér smørpisket mos med pulled turkey a la Bourguignon strøet med frisk timian.