Wrap med pålæg af kylling, avocado og sprød salat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Wrap med pålæg af kylling, avocado og sprød salat

  • 20 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 50 g spidskål
  • ½ avocado
  • 1 spsk. rød pesto
  • 1 fuldkornstortillas
  • 40 g Pålækker Kyllingefilet
  • Salt
  • Sort peber
  • 1 tsk. olivenolie
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

TILBEREDNING

Snit spidskål i fine strimler.

Pil avocado og fjern stenen, og skær den i mindre stykker eller skiver.

WRAP

Smør tomatpesto ud på hele wrappen.

Fordel Tulip Pålækker Kylling på wrappen, avocado, sprød kål og drys med salt og friskkværnet peber.

Dryp med god olivenolie og fold dem sammen.

Bind et stykke snor omkring wrappen og kom servietter med i madpakken.

Lignende opskrifter

Muffins med skinke, havregryn og æble

- til børnenes madpakke

Rugbrødsklapsammen med spegepølse

- til børnenes madpakke

Pizzasnegle med røget skinke, mozzarella og basilikum

- til børnenes madpakke

Sliced pålæg  (2)

Kyllingebryst

Med groft peber

Til Pålækker Kyllingebryst bruger vi udelukkende kyllingefilet af bedste kvalitet, som vi koger i flere trin. Under kogningen udvikler kødet sine fine smagsnuancer. Vi slutter af med at rulle kyllingefileten i en specielt udvalgt peberblanding. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Se produkt