
Wrap med pålæg af kylling, avocado og sprød salat
- 20 min.
- 1 person
Ingredienser
- 50 g spidskål
- ½ avocado
- 1 spsk. rød pesto
- 1 fuldkornstortillas
- 40 g Pålækker Kyllingefilet
- Salt
- Sort peber
- 1 tsk. olivenolie
Sådan tilbereder du retten
TILBEREDNING
Snit spidskål i fine strimler.
Pil avocado og fjern stenen, og skær den i mindre stykker eller skiver.
WRAP
Smør tomatpesto ud på hele wrappen.
Fordel Tulip Pålækker Kylling på wrappen, avocado, sprød kål og drys med salt og friskkværnet peber.
Dryp med god olivenolie og fold dem sammen.
Bind et stykke snor omkring wrappen og kom servietter med i madpakken.

Kyllingebryst
Med groft peber
Til Pålækker Kyllingebryst bruger vi udelukkende kyllingefilet af bedste kvalitet, som vi koger i flere trin. Under kogningen udvikler kødet sine fine smagsnuancer. Vi slutter af med at rulle kyllingefileten i en specielt udvalgt peberblanding. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.
Se produkt