Wrap med pålæg af kylling, avocado og sprød salat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Wrap med pålæg af kylling, avocado og sprød salat

  • 20 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 50 g spidskål
  • ½ avocado
  • 1 spsk. rød pesto
  • 1 fuldkornstortillas
  • 40 g Pålækker Kyllingefilet
  • Salt
  • Sort peber
  • 1 tsk. olivenolie
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

TILBEREDNING

Snit spidskål i fine strimler.

Pil avocado og fjern stenen, og skær den i mindre stykker eller skiver.

WRAP

Smør tomatpesto ud på hele wrappen.

Fordel Tulip Pålækker Kylling på wrappen, avocado, sprød kål og drys med salt og friskkværnet peber.

Dryp med god olivenolie og fold dem sammen.

Bind et stykke snor omkring wrappen og kom servietter med i madpakken.