Wrap af roastbeef med rodfrugter, rucola og ølsirup

Wrap af roastbeefmed rodfrugter, rucola og ølsirup

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Wrap af roastbeefmed rodfrugter, rucola og ølsirup

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 150 g gulerod
  • 100 g persillerod
  • 1 spsk. smør
  • 1 tsk. havsalt
  • 4 knivspids sort peber
  • 1 dl mørkt hvidtøl
  • 0,5 dl æblesirup
  • 70 g Pålækker Roastbeef
  • 20 g rucolasalat
  • 1 baguette
Print opskrift

Fremgangsmåde

Skær rodfrugterne i lange smalle stave og steg dem ca. 10 min. i smør, så de er møre men stadig har bid. Krydr med salt og peber.

Kog hvidtøl og æblesirup ind til konsistensen er som tynd sirup, ca. 0,75 dl.

Fordel rodfrugterne på roastbeefskiverne, drys med rucola og rul kødet om fyldet.

Dryp med ølsirup og servér med fint eller groft, lunt flute.