Wrap af roastbeef med rodfrugter, rucola og ølsirup

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Wrap af roastbeef med rodfrugter, rucola og ølsirup

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 150 g gulerod
  • 100 g persillerod
  • 1 spsk. smør
  • Salt og peber
  • 1 pk. Pålækker Roastbeef
  • 20 g rucolasalat
  • 1 flute
ØLSIRUP
  • 1 dl mørkt hvidtøl
  • ½ dl æblesirup
Print opskrift

Fremgangsmåde

Skær rodfrugterne i lange smalle stave og steg dem ca. 10 min. i smør, så de er møre men stadig har bid.

Krydr med salt og peber.

ØLSIRUP

Kog hvidtøl og æblesirup ind til konsistensen er som tynd sirup, ca. ¾ dl.

Fordel rodfrugterne på roastbeefskiverne, drys med rucola og rul kødet om fyldet.

Dryp med ølsirup og servér med fint eller groft, lunt flute.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter

Paalaekkerroastbeef

Roastbeef med groft peber

Til Pålækker Roastbeef bruger vi udelukkende okseinderlår af bedste kvalitet. Vi krydrer den med groft peber, og koger den til den er perfekt mør.

Se produkt