

Tapas til julen
- 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pk. mørkt rugbrød
- ¼ rødkål
- 1 appelsin
- 2 spsk. valnødder
- 1 pakke træspid
- 1 pk. Tulip Pålækker Kamsteg
- 1 pakke Tulip Bacon Leverpostej
- 1 pakke Tulip Færdigstegt bacon
- ¼ glas syltet agurk
- Frisk karse
Sådan tilbereder du retten
Skær rugbrødet i tykke skiver og del herefter i kvarte.
MINISMØRREBRØD MED KAMSTEG
Snit rødkålen fint og pres saften af appelsinen over.
Hak valnødder og bland dem i rødkålen. Halvér kamstegsskiverne.
Anret rugbrødsstykkerne først med rødkålssalat og herefter foldes de halve kamstegsskiver.
Slut af med at sætte en pind igennem.
Pynt evt. med stegte løgringe.
LEVERPOSTEJSKUGLE MED BACONKRYMMEL
Lav kugler af Tulips Bacon Leverpostej formet med en ske og rul kugler i knust bacon.
Top op med en skive syltet agurk og friskklippet karse.