Tapas til julen

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Tapas til julen

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. mørkt rugbrød
MINISMØRREBRØD MED KAMSTEG
  • ¼ rødkål
  • 1 appelsin
  • 2 spsk. valnødder
  • 1 pakke træspid
  • 1 pk. Tulip Pålækker Kamsteg
LEVERPOSTEJSKUGLE MED BACONKRYMMEL
  • 1 pakke Tulip Bacon Leverpostej
  • 1 pakke Tulip Færdigstegt bacon
  • ¼ glas syltet agurk
  • Frisk karse
Print opskrift

Fremgangsmåde

Skær rugbrødet i tykke skiver og del herefter i kvarte.

MINISMØRREBRØD MED KAMSTEG

Snit rødkålen fint og pres saften af appelsinen over.

Hak valnødder og bland dem i rødkålen. Halvér kamstegsskiverne.

Anret rugbrødsstykkerne først med rødkålssalat og herefter foldes de halve kamstegsskiver.

Slut af med at sætte en pind igennem.

Pynt evt. med stegte løgringe.

LEVERPOSTEJSKUGLE MED BACONKRYMMEL

Lav kugler af Tulips Bacon Leverpostej formet med en ske og rul kugler i knust bacon.

Top op med en skive syltet agurk og friskklippet karse.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter