Hamburgerryg med ost

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Hamburgerryg med ost

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Print opskrift

Ristet rugbrød med hamburgerryg og smøreost

Hamburgerryg med ost er en klassisk smagskombination, som de fleste kender. Servér de mundrette rugbrødsstykker på et tapasinspireret frokostbord, i madpakken eller som eftermiddagssnack.

 


Sådan tilbereder du retten

Hvis du selv ønsker at bage et nemt kernerugbrød, skal du regne 3 timer og 30 minutter ekstra til opskriften. Alternativt kan du bruge dit yndlingsrugbrød fra bageren eller supermarkedet.

  • Skær rugbrødet i firkanter af ca. 3x3 cm, og rist dem.
  • Lad det ristede rugbrød køle af, mens du skærer de røde peberfrugter i store tern.
  • Smør de små stykker rugbrød med smøreost. På hvert stykke lægges først 1-2 blade spinat og herefter et stykke rød peberfrugt.
  • Hamburgerryggen deles i to, zigzagfoldes og lægges ovenpå peberfrugten.
  • Stik en pind igennem fyldet, så det holdes fast til brødet.
  • Velbekomme!

 


Tips

Serveringsforslag:

Pindemadder og tapas giver nogle hyggelige små hapsere, der både kan nydes af store og små. Lav et varieret frokostbord med forskelligt fingermadder.

Se et par eksempler lige herunder:​