Tapas med hamburgerryg og smøreost

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Tapas med hamburgerryg og smøreost

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • 2 røde peberfrugter
  • ½ pk. friskost naturel
  • 20 g spinat
  • 1 pk. træspid
  • Salt
  • 1 pk. Pålækker Hamburgerryg
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Skær rugbrødet i firkanter af ca. 3x3 cm og rist dem herefter. Lad dem køle af.

Skær de røde peber i store tern.

Smør de små stykker rugbrød med smøreost. På hvert stykke ligges først 1-2 blade spinat og herefter et stykke rød peber.

Hamburgerryggen deles i 2 og zigzagfoldes, hvorefter det ligges på brødet.

Der stikkes en pind igennem fyldet, så det holdes fast til brødet.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter

Produkter