Hamburgerryg med ost
- 25 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 skiver fuldkornsrugbrød
- 2 røde peberfrugter
- ½ pk. friskost naturel
- 20 g spinat
- 1 pk. tapaspinde
- Salt
- 1 pk. Tulip Pålækker Hamburgerryg
Sådan tilbereder du retten
Hvis du selv ønsker at bage et nemt kernerugbrød, skal du regne 3 timer og 30 minutter ekstra til opskriften. Alternativt kan du bruge dit yndlingsrugbrød fra bageren eller supermarkedet.
- Skær rugbrødet i firkanter af ca. 3x3 cm, og rist dem.
- Lad det ristede rugbrød køle af, mens du skærer de røde peberfrugter i store tern.
- Smør de små stykker rugbrød med smøreost. På hvert stykke lægges først 1-2 blade spinat og herefter et stykke rød peberfrugt.
- Hamburgerryggen deles i to, zigzagfoldes og lægges ovenpå peberfrugten.
- Stik en pind igennem fyldet, så det holdes fast til brødet.
- Velbekomme!
Tips
Serveringsforslag:
Pindemadder og tapas giver nogle hyggelige små hapsere, der både kan nydes af store og små. Lav et varieret frokostbord med forskelligt fingermadder.
Se et par eksempler lige herunder: