
Spinatwrap med Leverpostej
- 10 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 100 g Tulip Pålækker FRILANDSGRIS® Leverpostej
- 2 stk. spinatwrap
- 100 g rødbede
- 2 spsk. mørk balsamico
- 20 g rucola
- 2 stk. drueagurk
- Sort kværnet peber
- 2 halve majskolber
- Sprøde kikærter med ovnbagt med olie, krydderier og hvedemel
- 2 æbler
Sådan tilbereder du retten
Riv rødbede i strimler på et mandolinjern. Vend rødbedestrimler med mørk balsamico eddike.
Skær drueagurk i skiver.
Servering:
Kom 2 stk. spinatwrap på et skærebræt, fordel Tulip Pålækker FRILANDSGRIS® Leverpostej på midten. Fordel rucola på begge wrap, drue agurker i skiver og rå rødbede vendt med mørk balsamico. Krydr med sort kværnet peber.
Rul wrapen så stramt som muligt til en rulle. Kom den gerne i bagepapir, elastik eller bomuldsnor på hver ende og skæres midt over.
Pak den i yndlings madkassen sammen med det øvrige tilbehør.
Tips
Andet Tulip Pålækker Leverpostej kan bruges.
2 stk. syltet rødbede i tern kan erstatte rå rødbede.

FRILANDSGRIS® Leverpostej
Leverpostej med ekstra god samvittighed
Tulip Pålækker FRILANDSGRIS® Leverpostej er lfremstillet i Danmark af dansk kød fra fritgående grise, som har adgang til frisk luft og god plads. Opskriften er enkel, let krydret og fyldt med god smag og god omtanke.
Se produkt