Spinatwrap med Leverpostej

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Spinatwrap med Leverpostej

  • 10 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 100 g Tulip Pålækker FRILANDSGRIS® Leverpostej
  • 2 stk. spinatwrap
  • 100 g rødbede
  • 2 spsk. mørk balsamico
  • 20 g rucola
  • 2 stk. drueagurk
  • Sort kværnet peber
Madpakketilbehør
  • 2 halve majskolber
  • Sprøde kikærter med ovnbagt med olie, krydderier og hvedemel
  • 2 æbler
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Riv rødbede i strimler på et mandolinjern. Vend rødbedestrimler med mørk balsamico eddike.

Skær drueagurk i skiver.

Servering:

Kom 2 stk. spinatwrap på et skærebræt, fordel Tulip Pålækker FRILANDSGRIS® Leverpostej på midten. Fordel rucola på begge wrap, drue agurker i skiver og rå rødbede vendt med mørk balsamico. Krydr med sort kværnet peber.

Rul wrapen så stramt som muligt til en rulle. Kom den gerne i bagepapir, elastik eller bomuldsnor på hver ende og skæres midt over.

Pak den i yndlings madkassen sammen med det øvrige tilbehør.

 


Tips

Andet Tulip Pålækker Leverpostej kan bruges.

2 stk. syltet rødbede i tern kan erstatte rå rødbede.