Spegepølse med grillet peberfrugt & relish

Spegepølsemed grillet peberfrugt & relish

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Spegepølsemed grillet peberfrugt & relish

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 røde peberfrugter
  • 160 g fuldkornsrugbrød
  • 0,25 salat, egeløv
  • 100 g Pålækker Spegepølse
  • 40 g pickles
  • 0,25 bundt dild
Print opskrift

Fremgangsmåde

Grill peberfrugterne i grill eller ovn til skindet bliver mørkt og næsten branket. Læg de grillede peberfrugter i en frysepose, luk posen og lad peberfrugterne ”dampe” 5-10 min. i posen.

Tag peberfrugterne ud og gnid skindet af dem. Udkern dem og skær i tynde strimler.

Læg krølsalat og spegepølsen på rugbrødet. Top med pickles, grillet peberfrugt og dild.

Produkter