Spegepølse med grillet peberfrugt & relish

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Spegepølse med grillet peberfrugt & relish

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 røde peberfrugter
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • 4 blade salat, egeløv
  • 1 pk. Pålækker Spegepølse
  • 40 g pickles
  • Frisk dild
Print opskrift

Fremgangsmåde

Grill peberfrugterne i grill eller ovn til skindet bliver mørkt og næsten branket.

Læg de grillede peberfrugter i en frysepose, luk posen og lad peberfrugterne ”dampe” 5-10 min. i posen.

Tag peberfrugterne ud og gnid skindet af dem. Udkern dem og skær i tynde strimler.

Læg krølsalat og spegepølsen på rugbrødet. Top med pickles, grillet peberfrugt og dild.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter

Produkter