Små lækre pizzaer med skinkesamt frisk mozzarella, skiver af kartofler, squash og rosmarin

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Små lækre pizzaer med skinkesamt frisk mozzarella, skiver af kartofler, squash og rosmarin

  • 1 t. 30 min.

Ingredienser

Til 4 stk.
  • 8 skiver Tulip Pålækker Skinke
  • 1 portion pizzadej
  • 3 spsk. oliven olie
  • 1-2 kartofler i tynde skiver
  • ½ squash i tynde skiver
  • 2 stk. frisk mozzarella i mindre stykker
  • 2 stænger frisk rosmarin eller timian
  • Salt og kværnet peber
Madpakketilbehør
  • Salat med grov bulgur med majs, ærter, peberfrugter og agurk.
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Skær kartofler i tynde skiver, skær squash i tynde skiver.

Pizzadej:

Forbered pizzadejen.

Kom den færdighævede pizzadej på et meldrysset bord. Del dejen i 4 lige store portioner. Rul hver stykke til en kugle. Rul dejen ud med en kagerulle på et meldrysset bord  til ca. ½ cm, der skal være en del mel under hver pizza så de slipper bordet.

Små pizzaer:

Pensl med oliven olie på bunden. Fordel taglagt med lidt mellemrum squash og kartoffelskiver. Skær 2 stykker Tulip Pålækker Skinke i mindre stykker og læg det ovenpå pizzaen. Fordel frisk mozzarella, rosmarin, seasalt og kværnet peber på hver pizza.

Varm en ovn op 225 °C varmluft, hvis man har en pizzasten, kom den i ovnen.

Bag 1 eller 2 pizza af gangen i ca. 10 min. Til de er gyldne og sprøde i bunden. Afkøl og pak til madpakke.

 


Tips

Frisk mozzarella kan skiftes ud med revet mozzarella.

Lignende opskrifter

Rugbrødssandwich med Tulip Pålækker Kødpølse

Kamsteg med frisk rødkålssalat, appelsin og valnødder

Røget skinke med kartofler og frisk grønt

Produkter