Små lækre pizzaer med skinkesamt frisk mozzarella, skiver af kartofler, squash og rosmarin

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Små lækre pizzaer med skinkesamt frisk mozzarella, skiver af kartofler, squash og rosmarin

  • 1 t. 30 min.

Ingredienser

Til 4 stk.
  • 8 skiver Tulip Pålækker Skinke
  • 1 g portion pizzadej
  • 3 spsk. oliven olie
  • 1-2 kartofler i tynde skiver
  • ½ squash i tynde skiver
  • 2 stk. frisk mozzarella i mindre stykker
  • 2 g stænger frisk rosmarin eller timian
  • Salt og kværnet peber
Madpakketilbehør
  • Salat med grov bulgur med majs, ærter, peberfrugter og agurk.
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Skær kartofler i tynde skiver, skær squash i tynde skiver.

Pizzadej:

Forbered pizzadejen.

Kom den færdighævede pizzadej på et meldrysset bord. Del dejen i 4 lige store portioner. Rul hver stykke til en kugle. Rul dejen ud med en kagerulle på et meldrysset bord  til ca. ½ cm, der skal være en del mel under hver pizza så de slipper bordet.

Små pizzaer:

Pensl med oliven olie på bunden. Fordel taglagt med lidt mellemrum squash og kartoffelskiver. Skær 2 stykker Tulip Pålækker Skinke i mindre stykker og læg det ovenpå pizzaen. Fordel frisk mozzarella, rosmarin, seasalt og kværnet peber på hver pizza.

Varm en ovn op 225 °C varmluft, hvis man har en pizzasten, kom den i ovnen.

Bag 1 eller 2 pizza af gangen i ca. 10 min. Til de er gyldne og sprøde i bunden. Afkøl og pak til madpakke.

 


Tips

Frisk mozzarella kan skiftes ud med revet mozzarella.