
Små lækre pizzaer med skinkesamt frisk mozzarella, skiver af kartofler, squash og rosmarin
- 1 t. 30 min.
Ingredienser
Til 4 stk.- 8 skiver Tulip Pålækker Skinke
- 1 portion pizzadej
- 3 spsk. oliven olie
- 1-2 kartofler i tynde skiver
- ½ squash i tynde skiver
- 2 stk. frisk mozzarella i mindre stykker
- 2 stænger frisk rosmarin eller timian
- Salt og kværnet peber
- Salat med grov bulgur med majs, ærter, peberfrugter og agurk.
Sådan tilbereder du retten
Skær kartofler i tynde skiver, skær squash i tynde skiver.
Pizzadej:
Kom den færdighævede pizzadej på et meldrysset bord. Del dejen i 4 lige store portioner. Rul hver stykke til en kugle. Rul dejen ud med en kagerulle på et meldrysset bord til ca. ½ cm, der skal være en del mel under hver pizza så de slipper bordet.
Små pizzaer:
Pensl med oliven olie på bunden. Fordel taglagt med lidt mellemrum squash og kartoffelskiver. Skær 2 stykker Tulip Pålækker Skinke i mindre stykker og læg det ovenpå pizzaen. Fordel frisk mozzarella, rosmarin, seasalt og kværnet peber på hver pizza.
Varm en ovn op 225 °C varmluft, hvis man har en pizzasten, kom den i ovnen.
Bag 1 eller 2 pizza af gangen i ca. 10 min. Til de er gyldne og sprøde i bunden. Afkøl og pak til madpakke.
Tips
Frisk mozzarella kan skiftes ud med revet mozzarella.