Skinkesalat med rugstave og grønt

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Skinkesalat med rugstave og grønt

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

SKINKESALAT
  • 1 pk. Tulip Pålækker Skinke
  • ½ agurk
  • 5 spsk. sødmælksyoghurt naturel
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 spsk. sød sennep
  • 4 spsk. frisk karse
  • Salt
  • Friskkværnet peber
RUGSTAVE
  • 160 g fuldkornsrugbrød
  • 3 spsk. olivenolie
GRØNT
  • 2 gulerødder
  • 1 rød peberfrugt
  • ½ agurk
Print opskrift

Fremgangsmåde

SKINKESALAT

Hak skinke og skær halvdelen af agurken i tern.

Rør yoghurt med mayonnaise, sennep, karse, agurk i tern, salt og eventuelt peber.

Smag dressingen til og vend skinke i.

RUGSTAVE

Skær rugbrødet i stave, dryp dem med olie og drys dem med salt og bag dem ved 200 °C på en bageplade på bagepapir i ca. 8-12 min., til de er sprøde.

Lad dem køle helt af inden du pakker dem.

GRØNT

Skræl gulerod og skær den i stave.

Skær peberfrugt og den anden halvdel af agurken i stave.

Produkter