

Skinkesalat med rugstave og grønt
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
SKINKESALAT- 1 pk. Tulip Pålækker Skinke
- ½ agurk
- 5 spsk. sødmælksyoghurt naturel
- 1 spsk. mayonnaise
- 1 spsk. sød sennep
- 4 spsk. frisk karse
- Salt
- Friskkværnet peber
- 160 g fuldkornsrugbrød
- 3 spsk. olivenolie
- 2 gulerødder
- 1 rød peberfrugt
- ½ agurk
Sådan tilbereder du retten
SKINKESALAT
Hak skinke og skær halvdelen af agurken i tern.
Rør yoghurt med mayonnaise, sennep, karse, agurk i tern, salt og eventuelt peber.
Smag dressingen til og vend skinke i.
RUGSTAVE
Skær rugbrødet i stave, dryp dem med olie og drys dem med salt og bag dem ved 200 °C på en bageplade på bagepapir i ca. 8-12 min., til de er sprøde.
Lad dem køle helt af inden du pakker dem.
GRØNT
Skræl gulerod og skær den i stave.
Skær peberfrugt og den anden halvdel af agurken i stave.