Skinkesalat deluxemed rugstave og grønt

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Skinkesalat deluxemed rugstave og grønt

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 100 g Pålækker Skinke
  • 1 agurk
  • 5 spsk. sødmælksyoghurt naturel
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 spsk. sød sennep
  • 4 spsk. frisk karse
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 160 g fuldkornsrugbrød
  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 gulerødder
  • 1 rød peberfrugt

Fremgangsmåde

Hak skinke og skær halvdelen af agurken i tern.
Rør yoghurt med mayonnaise, sennep, karse, agurk i tern, salt og eventuelt peber.
Smag dressingen til og vend skinke i.
Skær rugbrødet i stave, dryp dem med olie og drys dem med salt og bag dem ved 200 ºC på en bageplade på bagepapir i ca. 8-12 min., til de er sprøde.
Lad dem køle helt af inden du pakker dem.
Skræl gulerod og skær den i stave.
Skær peberfrugt og den anden halvdel af agurken i stave.

Produkter