Sandwichkylling i butterdejmed grønne asparges og forårsløg

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Sandwichkylling i butterdejmed grønne asparges og forårsløg

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. butterdej
  • 1 æg
  • 2 forårsløg
  • 10 grønne asparges
  • 180 g Pålækker Kyllingesandwichskiver
  • 2 tsk. havsalt
  • 4 knsp. sort peber
  • 8 stk. soltørrede tomat i olie, hele

Fremgangsmåde

Rul butterdejspladen ud på køkkenbordet. Skær den i 8 eller 12 lige store stykker. Pensl med sammenpisket æg og bag dem i 8 min. ved 200º C til de er gyldne.

Skær forårsløg i tynde ringe, og asparges i mindre stykker.

Læg 2-3 skiver Tulip pålækker sandwichkylling på, derefter asparges og forårsløg, krydr med salt og peber.

Top butterdejs-stykkerne op med soltørrede tomater.

Bag stykkerne videre i forvarmet ovn ved 200º C i 6-8 min. til de er gyldne.

Produkter