Salat med stegte rodfrugter med kikærter, grønkål, roastbeef og tahindressing

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Salat med stegte rodfrugter med kikærter, grønkål, roastbeef og tahindressing

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 1 pk Tulip Pålækker Roastbeef
  • 400 g ovnstegte rodfrugter evt. rest fra aftensmaden
  • 240 g kogte kikærter, drænet
  • 80 g finthakket grønkål
  • 1 frisk chili, finthakket
  • 50 g granatæblekerner
  • Frisk mynte til pynt
Tahindressing
  • 1 spsk. tahin
  • 1 spsk. citronsaft
  • ½ tsk. chiliflager
  • ½ tsk. spidskommen
  • 3 spsk. oliven olie
  • 0.5-1 dl vand
  • Salt
Madpakketilbehør
  • Hjemmebagte pitabrød
  • Halve passionsfrugter og frisk mangostykker
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Hak grønkål. Hak chili fint.
Hvis man ikke har tilberedte rodfrugter så laves disse først og afkøler lidt.
Ryst ingredienser sammen til Tahindressing. Tilsæt vand efter ønsket konsistens. Smag til med salt.
Bland rodfrugter i mundrette stykker med kikærter og finthakket grønkål i en skål.
Vend tahin dressing i.

Servering:
Anret til aftensmad i et stort fad eller i 2 ”to go” bowls. Fold skiver af Tulip Pålækker Roastbeef og
læg dem på.
Top med finthakket chili, granatæblekerner og pynt med frisk mynte.

 


Tips

Alle rodfrugter og kartofler kan bruges til salaten.

Roastbeef med groft peber

Roastbeef med groft peber

Tykkere skiver - mere smag

Til Pålækker Roastbeef bruger vi udelukkende okseinderlår af bedste kvalitet. Vi krydrer den med groft peber, og koger den til den er perfekt mør.

Se produkt