
Salat med stegte rodfrugter med kikærter, grønkål, roastbeef og tahindressing
- 15 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 1 pk Tulip Pålækker Roastbeef
- 400 g ovnstegte rodfrugter evt. rest fra aftensmaden
- 240 g kogte kikærter, drænet
- 80 g finthakket grønkål
- 1 frisk chili, finthakket
- 50 g granatæblekerner
- Frisk mynte til pynt
- 1 spsk. tahin
- 1 spsk. citronsaft
- ½ tsk. chiliflager
- ½ tsk. spidskommen
- 3 spsk. oliven olie
- 0.5-1 dl vand
- Salt
- Hjemmebagte pitabrød
- Halve passionsfrugter og frisk mangostykker
Sådan tilbereder du retten
Hak grønkål. Hak chili fint.
Hvis man ikke har tilberedte rodfrugter så laves disse først og afkøler lidt.
Ryst ingredienser sammen til Tahindressing. Tilsæt vand efter ønsket konsistens. Smag til med salt.
Bland rodfrugter i mundrette stykker med kikærter og finthakket grønkål i en skål.
Vend tahin dressing i.
Servering:
Anret til aftensmad i et stort fad eller i 2 ”to go” bowls. Fold skiver af Tulip Pålækker Roastbeef og
læg dem på.
Top med finthakket chili, granatæblekerner og pynt med frisk mynte.
Tips
Alle rodfrugter og kartofler kan bruges til salaten.

Roastbeef med groft peber
Tykkere skiver - mere smag
Til Pålækker Roastbeef bruger vi udelukkende okseinderlår af bedste kvalitet. Vi krydrer den med groft peber, og koger den til den er perfekt mør.
Se produkt