Salat med gulerodscreme, hamburgerryg og rugbrødscroutoner

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Salat med gulerodscreme, hamburgerryg og rugbrødscroutoner

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

GULERODSCREME
  • 100 g gulerod
  • 50 g kartoffel
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt
  • Friskkværnet peber
RUGBRØDSCROUTONER
  • 2 skiver fuldkornsrugbrød
  • Smør til stegning
ANRETNING
  • 1-2 pk. Pålækker Hamburgerryg
  • 4 blade frissé salat
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

GULERODSCREME

Fyld vand i en gryde. Kog gulerødder og kartofler møre.

Tag gulerods- og kartoffelstykker op af vandet og kom dem i en blender sammen med et par spiseskefulde af kogevandet og olivenolie.

Blend indtil du har en helt fin puré. Smag til med salt og peber.

RUGBRØDSCROUTONER

2 skiver fuldkornsrugbrød skæres i tern og ristes i smør.

ANRETNING

Læg gulerodscreme i bunden, top med frissé salat, rugbrødscrotoner og hamburgerryg.

Produkter