

Salat med gulerodscreme, hamburgerryg og rugbrødscroutoner
- 35 min.
- 4 personer
Ingredienser
GULERODSCREME- 100 g gulerod
- 50 g kartoffel
- 1 spsk. olivenolie
- Salt
- Friskkværnet peber
- 2 skiver fuldkornsrugbrød
- Smør til stegning
- 1-2 pk. Pålækker Hamburgerryg
- 4 blade frissé salat
Sådan tilbereder du retten
GULERODSCREME
Fyld vand i en gryde. Kog gulerødder og kartofler møre.
Tag gulerods- og kartoffelstykker op af vandet og kom dem i en blender sammen med et par spiseskefulde af kogevandet og olivenolie.
Blend indtil du har en helt fin puré. Smag til med salt og peber.
RUGBRØDSCROUTONER
2 skiver fuldkornsrugbrød skæres i tern og ristes i smør.
ANRETNING
Læg gulerodscreme i bunden, top med frissé salat, rugbrødscrotoner og hamburgerryg.