Rustik baguette med røget mørbradTop med grillede artiskokker og oliventapenade

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rustik baguette med røget mørbradTop med grillede artiskokker og oliventapenade

  • 10 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 stk. grove baguette
  • 2 spsk. oliventapenade
  • 8 skiver Tulip Pålækker Røget Mørbrad
  • 1 tomat
  • 4 skiver emmentalerost
  • 6 stk. kvarte grillede artiskokker i olie
Madpakketilbehør
  • 2 stk. riskiks
  • Tørret frugt efter eget valg
  • ¼ canteloupe melon, skåret i skiver
Print opskrift

Prøv denne smagsbasker af en rustik baguette med mørbrad, oliventapenade, grillede artiskokker, tomat og emmentalerost. Nyd den til frokost, eller forkæl dig selv med en ekstra god madpakke.

 


Sådan tilbereder du retten

  • Skær de grove baguetter i halve på langs, og smør dem med oliventapenade.
  • Skær tomaten i skiver, og kom dem på brødet.
  • Læg røget mørbrad og osten skiftevis i baguetten.
  • Top med de grillede artiskokker og luk sammen.
  • Pak dem i passende madpakkepapir og i en madkasse.
  • Velbekomme!

 


Tips

Serveringsforslag

Tilføj lidt grønt til din sandwich med vårsalat, ærteskud eller persille. Du kan også skære baguetten i mindre stykker, og bruge dem som minisandwich til tapas.   

Fristelser til madpakken

Savner du inspiration til madpakken, så er der masser at finde i vores opskriftsunivers. Der finder du foruden spændende sandwich opskrifter på wraps, salater, bowls, smørrebrød, pita, madmuffins og meget andet. 

Få inspiration til madpakken