Rustik baguette med Tulip Pålækker Røget Mørbrad

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rustik baguette med Tulip Pålækker Røget Mørbrad

  • 10 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 stk. grove baguette
  • 2 spsk. oliventapenade
  • 8 skiver Tulip Pålækker Røget Mørbrad
  • 1 tomat
  • 4 skiver emmentalerost
  • 6 stk. kvarte grillede artiskokker i olie
Madpakketilbehør
  • 2 stk. riskiks
  • Tørret frugt efter eget valg
  • ¼ canteloupe melon, skåret i skiver
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Skær de grove baguette i halve på langs og smør dem med oliventapenade.

Skær tomaten i skiver og kom dem på brødet. Læg Tulip Pålækker Røget Mørbrad og osten skiftevis i baguetten.

Top med de grillede artiskokker og luk sammen.

Pak dem i passende madpakkepapir og i en madkasse med madpakkepapir.

Lignende opskrifter

Tapas med leverpostej og rødkål

Roastbeef med vagtelspejlæg og ristede løg

Burger med kylling og bacon

Røget mørbrad (1) (1)

Røget Mørbrad

Krydret og røget over bøgeflis

Til Pålækker Røget Mørbrad bruger vi fint afpudset svinemørbrad. For at give dybde i smagen salter vi mørbraden og ryger den over bøgeflis. Resultatet giver det gode bid med en fin afstemt røgsmag.

Se produkt