Rustik baguette med Tulip Pålækker Røget Mørbrad

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rustik baguette med Tulip Pålækker Røget Mørbrad

  • 10 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 stk. grove baguette
  • 2 spsk. oliventapenade
  • 8 skiver Tulip Pålækker Røget Mørbrad
  • 1 tomat
  • 4 skiver emmentalerost
  • 6 stk. kvarte grillede artiskokker i olie
Madpakketilbehør
  • 2 stk. riskiks
  • Tørret frugt efter eget valg
  • ¼ canteloupe melon, skåret i skiver
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Skær de grove baguette i halve på langs og smør dem med oliventapenade.

Skær tomaten i skiver og kom dem på brødet. Læg Tulip Pålækker Røget Mørbrad og osten skiftevis i baguetten.

Top med de grillede artiskokker og luk sammen.

Pak dem i passende madpakkepapir og i en madkasse med madpakkepapir.

Røget mørbrad (1) (1)

Røget Mørbrad

Krydret og røget over bøgeflis

Til Pålækker Røget Mørbrad bruger vi fint afpudset svinemørbrad. For at give dybde i smagen salter vi mørbraden og ryger den over bøgeflis. Resultatet giver det gode bid med en fin afstemt røgsmag.

Se produkt