
Rustik baguette med Tulip Pålækker Røget Mørbrad
- 10 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 2 stk. grove baguette
- 2 spsk. oliventapenade
- 8 skiver Tulip Pålækker Røget Mørbrad
- 1 tomat
- 4 skiver emmentalerost
- 6 stk. kvarte grillede artiskokker i olie
- 2 stk. riskiks
- Tørret frugt efter eget valg
- ¼ canteloupe melon, skåret i skiver
Sådan tilbereder du retten
Skær de grove baguette i halve på langs og smør dem med oliventapenade.
Skær tomaten i skiver og kom dem på brødet. Læg Tulip Pålækker Røget Mørbrad og osten skiftevis i baguetten.
Top med de grillede artiskokker og luk sammen.
Pak dem i passende madpakkepapir og i en madkasse med madpakkepapir.

Røget Mørbrad
Krydret og røget over bøgeflis
Til Pålækker Røget Mørbrad bruger vi fint afpudset svinemørbrad. For at give dybde i smagen salter vi mørbraden og ryger den over bøgeflis. Resultatet giver det gode bid med en fin afstemt røgsmag.
Se produkt