Rullepølse med granatæble og grønkål

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rullepølse med granatæble og grønkål

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • Salt
  • Peber
GRØNKÅL
  • 8 skiver surdejsbrød
  • 20 g smør
  • ½ grønkål
  • 3 spsk. piskefløde
  • 2 spsk. hvidvinseddike
ANRETNING
  • 2 granatæbler
  • 2 pk. Tulip Pålækker Rullepølse
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

GRØNKÅL

Piskefløde og eddike piskes sammen og smages til med salt og peber.

Herefter vendes det med det fintsnittede grønkål.

Smør brødskiverne og fordel herefter grønkålen på skiverne.

ANRETNING

Fordel herefter skiver af rullepølse på madderne og slut af med granatæblekerner.

Smag til med salt og peber.

God appetit.

Lignende opskrifter

3-lags sandwich med Tulip Pålækker Kyllingebryst

Roastbeef med rødbedesalat og valnødder

Mini pizza med tomat, Sønderjysk Spegepølse og basilikum

Produkter