Rugbrød med rullepølse

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrød med rullepølse

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • Salt
  • Peber
GRØNKÅL
  • 8 skiver surdejsbrød
  • 20 g smør
  • ½ grønkål
  • 3 spsk. piskefløde
  • 2 spsk. hvidvinseddike
ANRETNING Print opskrift

Nem opskrift til madpakken med rullepølse, grønkål og granatæble

Her får du en opskrift på rugbrød med rullepølse, som passer perfekt ned i madpakken. Den er nem at lave og serveres med tilbehør af grønkål, der tager den klassiske rugbrødsmad til nye højder.

Grønkålen er vendt i fløde og ligger som et cremet lag mellem rugbrødet og rullepølsen. Maden toppes med granatæblekerner, der giver knas og sødme.

 


Sådan tilbereder du retten

Grønkål:

  • Piskefløde og eddike piskes sammen og smages til med salt og peber.
  • Herefter vendes det med det fintsnittede grønkål.

Rugbrød med rullepølse:

  • Smør brødskiverne og fordel herefter grønkålen på skiverne.
  • Fordel herefter skiver af rullepølse på madderne.

Anretning:

  • Top madderne med granatæblekerner.
  • Smag til med salt og peber.
  • Velbekomme!

 


Tips

Bag dine egne rugbrødsboller

Hjemmebag gør alting mere lækkert! Har du god tid, kan du skifte rugbrødsskiverne ud med hjemmebagte rugbrødsboller. Vores opskrift indeholder masser af gode kerner og frø, så du får et brød med ekstra smag og tekstur.

Se vores opskrift på rugbrødsboller

 

Pift dine rugbrødsmadder op med tilbehør

Rugbrødsmadder i madpakken behøver langt fra at være kedelige. Der skal ikke meget tilbehør til at pifte dem op. I denne opskrift er det grønkålen, der løfter den klassiske mad, men der findes også mange andre små tilbehørs-hacks, der kan gøre tricket. Prøv for eksempel en bund af hjemmelavet ærtecreme.

Prøv også en hjemmelavet ærtecreme