Rullepølse med granatæble og grønkål

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rullepølse med granatæble og grønkål

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • Salt
  • Peber
GRØNKÅL
  • 8 skiver surdejsbrød
  • 20 g smør
  • ½ grønkål
  • 3 spsk. piskefløde
  • 2 spsk. hvidvinseddike
ANRETNING
  • 2 granatæbler
  • 2 pk. Tulip Pålækker Rullepølse
Print opskrift

Fremgangsmåde

GRØNKÅL

Piskefløde og eddike piskes sammen og smages til med salt og peber.

Herefter vendes det med det fintsnittede grønkål.

Smør brødskiverne og fordel herefter grønkålen på skiverne.

ANRETNING

Fordel herefter skiver af rullepølse på madderne og slut af med granatæblekerner.

Smag til med salt og peber.

God appetit.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse

Roastbeef med sprød grønkål og granatæble

Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter

Produkter