Rullepølse med dildmarinerede kartofler og rødløg

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rullepølse med dildmarinerede kartofler og rødløg

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

KARTOFLER
  • 150 g små kartofler med skræl
  • 1 bundt dild
  • 2 spsk. olivenolie
  • ½ citron
  • Salt
  • Sort peber
ANRETNING
  • 1 pk. Pålækker Rullepølse
  • Smør
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • 4-8 blade kruset (frisee) salat
RØDLØG
  • 1 rødløg
Print opskrift

Fremgangsmåde

KARTOFLER

Kog kartoflerne og lad dem køle af.

Del de kogte kartofler i tykke skiver, og vend dem forsigtigt med masser af plukket dild, olivenolie, citronsaft, salt og peber.

RØDLØG

Pil rødløg, og skær den i tynde ringe.

ANRETNING

Smør brødet og placér salat og rullepølsen ovenpå.

Top herefter med dildmarinerede kartofler og rødløg.

Lignende opskrifter

Røget rullepølse med agurk, sky og karse
Roastbeef med sprød grønkål og granatæble
Pastasalat med skinke, cherrytomater og ærter

Produkter