Rullepølse med dildmarinerede kartofler og rødløg

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rullepølse med dildmarinerede kartofler og rødløg

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

KARTOFLER
  • 150 g små kartofler med skræl
  • 1 bundt dild
  • 2 spsk. olivenolie
  • ½ citron
  • Salt
  • Sort peber
ANRETNING
  • 1 pk. Pålækker Rullepølse
  • Smør
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • 4-8 blade kruset (frisee) salat
RØDLØG
  • 1 rødløg
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

KARTOFLER

Kog kartoflerne og lad dem køle af.

Del de kogte kartofler i tykke skiver, og vend dem forsigtigt med masser af plukket dild, olivenolie, citronsaft, salt og peber.

RØDLØG

Pil rødløg, og skær den i tynde ringe.

ANRETNING

Smør brødet og placér salat og rullepølsen ovenpå.

Top herefter med dildmarinerede kartofler og rødløg.