Højtbelagt smørrebrød med rullepølseToppet med dildmarinerede kartofler og rødbede

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Højtbelagt smørrebrød med rullepølseToppet med dildmarinerede kartofler og rødbede

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

KARTOFLER
  • 150 g små kartofler med skræl
  • 1 bundt dild
  • 2 spsk. olivenolie
  • ½ citron
  • Salt
  • Sort peber
SMØRREBRØD Print opskrift

Når du vil gøre lidt ekstra ud af frokosten eller aftensmaden, er et højtbelagt smørrebrød med rullepølse en nem og indbydende løsning. Prøv denne opskrift, hvor der er skruet op for smagen og fylden med friske dildmarinerede kartofler og rødbede ovenpå rugbrød med rullepølse og salat.

 


Sådan tilbereder du retten

  • Kog kartoflerne, og lad dem køle af.
  • Del de kogte kartofler i tykke skiver, og vend dem forsigtigt med masser af plukket dild, olivenolie, citronsaft, salt og peber.
  • Riv eller skær rødbeden i fine strimler. Læg dem i koldt vand indtil brug.
  • Smør brødet, og placér salat og rullepølsen ovenpå.
  • Top herefter med dildmarinerede kartofler og rødbede.
  • Velbekomme!

 


Tips

Serveringsforslag

Rødbeden kan let erstattes med almindelige eller syltede rødløg. Vil du have ekstra fylde på dit højtbelagte smørrebrød, er ærteskud gode til at give volumen.   

Flere opskrifter på smørrebrød

Højbelagt smørrebrød med rullepølse er en klassiker blandt mange smørrebrødstyper. Gå på opdagelse efter din favorit i vores opskriftssamling.

Find dit yndlingssmørrebrød