Rugklapper med Tulip Pålækker Sønderjysk Spegepølse

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugklapper med Tulip Pålækker Sønderjysk Spegepølse

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 stk. rugklapper
  • 1 lille avocado
  • 1 tsk. citronsaft
  • 8 skiver Tulip Pålækker Sønderjysk Spegepølse
  • 1 håndfuld feldsalat
  • 4 stk. grønne asparges
  • 6 skiver orange peberfrugt
  • Salt og peber
Madpakketilbehør
  • 50 g nødder efter eget valg
  • 2 mandariner
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Fjern skalle kerne fra avocadoen og mas den nænsomt i en lille skål med en gaffel. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Smør over og under på rugklapperne med avocadocremen og læg derefter skiverne af Tulip Pålækker Sønderjysk Spegepølse på underklapperen.

Snit asparges i mundrette stykker. Top med feldsalat, asparges og skiverne af orange peberfrugt.

Læg låg på rugklapperen og pak den ind i madpakkepapir.

Kom maden i en madkasse og tilføj evt. Madpakketilbehør.

 

Lignende opskrifter

Burger med kylling og bacon

Bowl med kogt quinoa, Tulip Pålækker Røget Mørbrad

samt rød spidskål, hytteost, edamamebønner og chili mayo

Pitabrød med hamburgerryg og ærtespirer

Produkter