Pindemadder med hamburgerryg og ost

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Pindemadder med hamburgerryg og ost

  • 15 min.
  • 1 person

Ingredienser

Print opskrift

Små hapsere med rugbrød, hamburgerryg og ost lige til madpakken eller en nem snack. Opskriften giver til tre pindemadder, men du kan altid justere den op eller ned efter behov.

 


Sådan tilbereder du retten

Sådan laver du pindemadder med hamburgerryg og ost:

  • Skær rugbrød, grøn peberfrugt og ost i tern.
  • Fold hamburgerryggen sammen, og placér det ovenpå de små stykker rugbrød sammen med ostestykkerne og tern af peberfrugt.
  • Luk af med endnu et stykke rugbrød, og stik et træspyd i gennem, for at holde det hele på plads.
  • Velbekomme!

 


Tips

Serveringsforslag

Prøv også at lave de små hapsere med kyllingepålæg, leverpostej eller rullepølse.

Inspiration til madpakken

Mangler du nye idéer til madpakken? Find dine nye madpakkehits i vores store inspirationsunivers med opskrifter på blandt andet sandwich, salater og wraps.

Få idéer til madpakken