

Rugbrødssandwich med Tulip Pålækker Sønderjysk Spegepølse
- 15 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 4 gode skiver rugbrød, gerne hjemmebagt
- ½ grøn squash
- 1 medium avocado
- 1 tsk. citronsaft
- Salt og peber
- 8 skiver Tulip Pålækker Sønderjysk Spegepølse
- 50 g cashewnødder
- 1 mini æske rosiner
Sådan tilbereder du retten
Riv den halve squash groft på et råkostjern.
Fjern skal og kernen fra avokadoen og mas den nænsomt med en gaffel i en lille skål. Vend avokadomosen med citronsaften og smag den til med salt og peber.
Læg de to rugbrødssandwich sammen med groftrevet squash, avokadomosen og Tulip Pålækker Sønderjysk Spegepølse.
Pak rugbrødssandwiches ind og læg dem i madkasser sammen med tilbehør.